Är du redo att ta dig loss från tvivel och oro? Ett galet erbjudande till dig från mig!

När jag fick möjligheten att vara pilot i Birgittas nya idé “Självcoachningsprogrammet” så hoppade jag på direkt! Jag kände att det var detta som skulle förändra hela mitt liv. Jag hade testat på mycket och sökt med ljus och lykta efter “det där” som skulle ge svaret på vad jag skulle göra med mitt liv. Småbarnsmamma, arbetslös och totalt ovetandes om mitt nästa steg klev jag in i detta. Den 31 januari 2014 fick jag inloggningsuppgifterna till programmet som skapades efter hand.

Jag har inte ångrat en sekund! När jag tänker på det så är det helt galet på vilken förändring jag har skapat på bara fem år. Det är så lätt att glömma bort alla framgångar men låt mig berätta lite om detta. Även om det är svårt att förklara för någon vilken transformation man får genom i Self-Coaching Program så vill jag försöka. Det är det mest briljanta program som gjorts. Utan det hade jag inte varit där jag är idag kan jag lova.

– Jag har lärt känna mina rädslor och nu är de mina vägledare på ett nytt sätt. De skrämmer mig inte utan de hjälper mig att expandera min komfortzon.

– Jag har blivit medveten om mina värderingar och var de kommer ifrån. När jag är medveten kan jag förändra.

– Jag vet att jag är ansvarig över mitt liv och sitter i förarsitsen.

– Min intuition har en naturlig del i mitt liv.

– Jag tänker inte längre positivt, jag är positiv. Skillnaden är att jag ser möjligheter i svårigheter. Att vara positiv innebär inte att motgångar inte finns, utan att det jag har strategier för att för att låta dem lära mig nya saker.

– Jag vet kraften i frågor och att göra den förändring som känns lustfylld och kul. Det som följer känns inte lika jobbigt. Även när det känns tungt finns det ett nätverk av själar som lyfter mig upp.

Det jag har skapat efter SCP trodde jag inte var möjligt men det delar jag en annan gång…

Om några veckor kommer Birgitta att lansera programmet på engelska och vill därför avsluta med en Big Bang! Ett erbjudandet om att gå med i “SCP Kick Off” för BARA 199SEK! Detta vill man inte missa!

Detta ingår i SCP Kick Off  för bara 199SEK

  • Fria Fåglar Flyger.
  • 25 sessioner ifrån de olika modulerna över en period av 3 månader.
  • Medlemskap i LifeSpider Galaxy Carbon Academy.
  • Carbon möte med Birgitta varje månad.
  • Inspelningar av mötena.
  • Support inne i programmet.
  • En aktiv FB-grupp.

Det du behöver göra är att klicka på den här länken och ange rabattkod
SCP90SE. Ange även att erbjudandet kommer från mig. Har du några frågor så är du varmt välkommen med de till mig.

Kram Christine

-Kreativitetscoach

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *