Om en vecka börjar “23 dagar av tacksamhet med en TWIST”

Jag möter så många människor med så mycket negativa tankar om sig själv. Som varje dag trycker ner sig själv och förminskar sig. Vi är så duktiga på att fokusera på dem istället för allt som vi redan är och har skapat för oss själva.

Tänk när vi alla älskar oss själva på samma sätt som vi älskar våra barn, vår partner eller vårt husdjur. Även när ditt barn, partner eller ditt husdjur gör ett “misstag” så älskar du denna varelse lika mycket. Varför gör du inte detsamma med dig själv?

23 dagar av tacksamhet med en twist!

Hur går det till?

Varje dag ska du skriva ner tre saker du är tacksam för OM  DIG SJÄLV på tre olika sätt. Jag kommer att berätta mer om detta.

Du kommer att få ett “worksheet” där du skriver ner vad du är tacksam för dag för dag.

Låt oss vända  blicken inåt.

Varför?

Min egen erfarenhet av att vara kvinna och klienter jag har haft har fått mig att inse att vi behöver bli bättre på att ge oss själva kärlek och omsorg.
Det kanske låter självklart men hur skulle det vara om det var lika självklart att älska dig själv som du älskar ditt barn, din partner eller din hund?
Hur skulle det förändra ditt liv?

Var kommer detta att äga rum?

Jag skapar en sluten Facebook-grupp där jag varje dag sätter intentionen för dagen med text, film eller ljud. Kanske allt på samma gång! Det är även en plats där vi delar med oss av oss själva och peppar varandra. När de här 23 dagarna är över så stänger jag gruppen. Det som delas i gruppen stannar i gruppen. Det ska vara tryggt för alla.

Det kommer inte att vara tidskrävande. Jag lovar! Däremot tycker jag att det är viktigt att varje dag ägna några minuter med medvetna tankar om sig själv.

Vi kör igång den 21 mars med en symbolisk summa på 237 kronor för att blåsa in energi. (2+3+7=12=1+2=3). Vänta, om du bestämmer dig för att hänga på nu, inte sen. NU. Då får du 50% rabatt. 118 kronor och det gäller fram till 190315 00.00.Detta skapar ringar på vattnet inom dig.

Talet tre kommer till mig hela tiden. Något ska skapas.
Den 21 Mars 2019 är 333 i numerologi.

“The power of 3 times 3 will set you free.”

Fullbordan. Nystart. Nytt Liv. Ny Tid.

Låter detta intressant? Kommentera med ett “YeY” (i bloggen inte på sociala medier)så fortsätter jag att smida medan järnet är hett!

När de 23 dagarna är till ända så väntar en gåva från mig till alla deltagare och ett generöst erbjudande om att jobba vidare med mig.

Kram Christine

4 thoughts on “Om en vecka börjar “23 dagar av tacksamhet med en TWIST”

  1. Kan varmt rekommenderar att hänga på dessa 23 dagar. Härligt att ge uttryck för tacksamhet i en trygg grupp.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *