Dagens budskap.

Vilket kort talar till dig? Vilket budskap behöver du idag? Stanna upp för en stund och välj ett kort. Därefter skrollar du ner och läser ditt budskap.

  1. Heal thyself. 

Många sjukdomar är bara fysiska. En del har djupare rötter. För att gå vidare och skapa förutsättningar för bra hälsa behöver du ta hjälp av ditt mörker. Konfrontera ditt mörker. Lyfta upp det i ljuset. Hitta roten till vad som smärtar dig dagligen. Först då kan du läka.

2. Divine protection

Ibland behöver vi gå till den platsen som även våra änglar och älvor inte vill besöka. Vi är menade att möta något som skrämmer oss men samtidigt får oss att växa. Mångfald och briljans finns överallt. Se världen med nya ögon. Ta ett steg mot något nytt. Ha tillit och självförtroende att det blir glädjefullt och kul.

3. Awareness

Många världar är inte uppmärksamma av vår upplevda värld. Du har en extraordinär kapacitet att känna in. Fortsätt att lära dig mer om din intuition och lägg märke till dina drömmar. De bär på många nycklar. Saker är inte alltid som de verkar att vara. Du har en gåva.


KRAM Christine

Kreativ visualisering börjar 19 april

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *