Dagens budskap.

Vilket kort talar till dig? Vilket budskap behöver du idag? Stanna upp för en stund och välj ett kort. Därefter skrollar du ner och läser ditt budskap.

1.Divine connection.

Istället för att leta utanför dig själv efter vägledning som kan missförstås och som bara leder till att du lägger din kontroll i någon annan persons händer, börja att fokusera på din egen gudomlighet. Du har den inom dig. Väck den till liv. Lita på din egen kraft. Du har alla svaren inom dig. Det är dags att du känner tillit till din egen kraft.

2.Go with the flow.

Vägen till ditt mål är och kommer aldrig att vara rak. Lita på det. Den är fylld av oväntade svängar och hinder. Omvägar. Genom att bli frustrerad eller otålig kommer aldrig att vara till din hjälp. Acceptera kaos och motgångar och dansa med de istället för att kämpa mot. Hitta rytmen i din unika resa.

3.Awareness.

Många världar är inte uppmärksamma av vår upplevda värld. Du har en extraordinär kapacitet att känna in. Fortsätt att lära dig mer om din intuition och lägg märke till dina drömmar. De bär på många nycklar. Saker är inte alltid som de verkar att vara. Du har en gåva.

Ha en underbar start på denna vecka!

Kram Christine

2 thoughts on “Dagens budskap.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *