Gör detta när du går igenom en jobbig fas.

2

Häromdagen skrollade jag genom Instagram och såg ett superbra inlägg från @storycoachen som jag vill dela med mig av.

Alla människor går genom tuffa perioder i sitt liv. Alla. Även de som vi ser upp till och som vi tycker är framgångsrika. Det är en del av livet. Vi växer och lär oss nya saker om oss själva. Det kan vara sjukt jobbigt men samtidigt så viktigt!

Tipset är att i en anteckningsbok skriva ner “This too shall pass” 100 gånger. Eller om du känner att det är kraftfullare på svenska så kan du skriva “Även detta kommer att passera”. Lägg inte ner energi på att det ska bli snyggt. Samtidigt som du skriver säger du det högt för dig själv.

Lycka till!

Kram Christine

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Tack för insiktsfulla ord
    Jag är just nu i en väldigt jobbig situation i mitt liv och de orden ska jag verkligen ta till mig. Jag gör ett tillägg med att ”jag löser detta nu”
    Kram

Lämna en tanke