En enkel övning i kreativ visualisering.

Energi är magnetisk. Den dras mot den vibration som känns likadant. Tankar och känslor har sin egen magnetiska vibration. Därför är det otroligt viktigt att se till att de tankarna och känslorna är sådana som du vill ha mer av.

Tanken är en mycket snabb och lätt energi. Den manifesteras på ett ögonblick. Materia är en tyngre energi som tar längre tid att manifesteras. När du vill skapa något så ska du börja i tanken. Den kommer alltid först.

Jag vill ha ett nytt jobb kommer alltid före sökandet av det.

Jag vill ha nya skor kommer alltid före inhandlingen av dem.

Idén kan liknas vid en ritning som skapar en bild av vår önskan. Att låta tanken vara, har en tendens till att den manifesteras. Den får inte baseras på ett bristtänk. Du kan inte få något som du ännu inte är redo för.

Vill du ta del av den första övningen som deltagarna i min kurs “Kreativ visualisering” kommer att få på fredag? Kommentera eller klicka på länken och jag skickar den till dig.

https://mailchi.mp/43e69d7112db/kreativvisualisering

Kram Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *