Omge dig med saker som ger dig rätt vibration.

Vad var det första du la ögonen på när du vaknade idag?

Kändes det som starten på en fantastisk dag?

Det är otroligt viktigt att rensa ut saker och personer som drar ner din energi. Det är ett stort jobb. Jag vet men det behöver ske för att du ska nå dit dina drömmar är.

Gör en lista på saker som du stör dig på. Det kan vara ett levande dokument som är i ständig förändring. Checka av allt eftersom du eliminerar. När du gör detta skapar du samtidigt plats för mer av det du vill ha.

Vad vill du ha?

Om du inte ännu vet det så kan du heller inte få det.

Idag var Dag 4 av 30 av min kurs “Kreativ visualisering” som jag samskapar under kursens gång. Dagens övning heter “Attitydbedömning” och den delar jag med mig av.

Tänk dig en termometer som är graderad från ett till tio. Tio innebär att det stämmer klockrent och ett innebär att det inte stämmer alls. Ställ frågorna till dig själv. Tänk inte efter så mycket utan lita på det första som kommer till dig. Skriv ner svaren i ditt anteckningsblock.

  1. När jag får ny information presenterad för mig, hur mottaglig är jag inför den?
  2. Tänker jag efter först och jämför med min egen uppfattning om saker och ting när jag ska bedöma validiteten?
  3. Hur viktigt är det för mig att svaret blir positivt?
  4. Hur skeptisk är jag till ny information?

KRAM Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *