Min version av “bra nog” #introspektion

Alltså denna var allt lite svår. Kanske det beror på att jag inte tänker på det så mycket. Allt jag gör är “bra nog” när jag känner att det kommer äkta och ärligt från mitt hjärta och det gör det alltid. Det blir kortslutning i kroppen annars och jag vill ju leva ett liv med glädje.

Ja, jag kan göra fel, säga fel och göra misstag men jag ser på dem med nyfikenhet. Vad är det jag ska lära mig liksom…. Därför upplever jag egentligen inte att jag gör fel, säger fel eller gör misstag men jag tror att många förstår lättare vad jag menar genom att skriva så.

Jag är sjukt bra på vissa saker och mindre bra på andra saker men jag behöver ge mig rätt att vara nybörjare på vissa områden. Utforska. Vara nyfiken.

Jag är bra nog och det är du också.

Vad är “bra nog” för dig? Kommentera gärna i bloggen så vi kan inspirera varandra.

KRAM Christine

2 thoughts on “Min version av “bra nog” #introspektion

  1. Jag har lite blandade känslor kring “bra nog”. Som varande perfektionist behöver jag inse att skulle jag vänta tills mina texter, alster eller vad det nu är, är perfekta skulle jag bli stilla stående. Inte komma vidare och ta nästa steg. Det vill jag verkligen inte. Så att släppa taget om det jag gjort och tro på att det är bra nog har blivit som en komma vidare tanke och handling hos mig. Vilken jag är väldigt tacksam över. Tänk att stå kvar på samma ställe hela livet. Nej tack! Det finns för mycket att upptäcka, testa och vara med om. Så, det blir till att släppa taget, andas och inse att det är bra nog.

    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *