Hur skulle världen se ut om alla älskar sig själv här och nu?

Alltså på riktigt, tänk att leva i en värld där alla är välkomna att vara den de är och mötas av acceptans och kärlek. Det slog mig idag när jag satt i bilen på väg hem från jobbet att det är så många som inte vågar vara den de är utav rädsla för att bli bortvald eller oälskad. För mig känns det så långt borta men jag har själv känt likadant tidigare.

Det fanns en tid då jag inte vågade säga vad jag tyckte. Jag vågade inte stå upp för mig själv. Jag tyckte inte att min vilja var betydelsefull. Jag var rädd för att bli kallad konstig.

Idag är det en hel del människor som tycker att jag är konstig och jag tar det som en komplimang rakt in i mitt hjärta. Jag tror att för många innebär konstig att man inte följer de oskrivna reglerna i hur man bör uppföra sig. Som exempel, jag går en kurs på Halmstad Högskola som heter “ansvar och sekretess i förskola och skola”. Den är mycket intressant men när det var andra tillfället så glömde jag bort det. Något annat tog min uppmärksamhet helt enkelt. När det sedan var tillfälle 3 så frågade läraren varför jag inte varit där och jag svarade som det var. Då vände sig en av deltagarna om och sa “det var ärligt sagt”. Säkert hade många andra försökt hitta på en lögn om varför men jag kände inte att jag ville eller kunde göra det. Reaktionen från läraren var bara ett konstaterande och jag kände mig nöjd med min ärlighet.

Vill du släppa din vilda kvinna loss? Häng med på nästa omgång av “23 dagar av tacksamhet med en TWIST”

Gillar du det jag skriver? Kommentera eller dela gärna inlägget. Det skulle göra mig så glad!

Vill du ha mer kreativa tankar? Gå med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”

Vill du vara med i nästa omgång av “23 dagar av tacksamhet med en TWIST” som handlar om att vända blicken inåt och känna tacksamhet för sig SJÄLV på tre olika sätt? Det är så kul att den får så stor effekt i ens liv. Den är inte tidskrävande för jag vet att vi alla har mycket att hinna med. Kommentera i bloggen med “23” så berättar jag mer.

Är du nyfiken på Kreativ visualisering som handlar om att manifestera sina drömmar. Att känna tillit till sig själv och utveckla sina inre styrkor. Kommentera i bloggen med “YES” så berättar jag mer. I söndags var sista dagen av 30 och meditationen var att möta sitt totemdjur. Det känns lite tomt när en idé har kommit till sitt slut men nästa omgång är redan den 2 juli.

Vill du ha mina kärleksfulla nyhetsbrev där jag delar allt mellan himmel och jord? Jag ska just påbörja mitt nästa brev där jag delar med mig av en egentligen självklar sak du behöver göra om du vill skapa en förändring och en intuitionsövning. Det vill du inte missa!

KRAM Christine

-Kreativitetscoach

4 thoughts on “Hur skulle världen se ut om alla älskar sig själv här och nu?

 1. Ja tänk vilken värld vi skulle leva i 😊 då. Känner igen att inte alla klarar av ärlighet – istället för ett inövat svar. Det är så skönt att vara sann mot sig själv.

 2. Åh – mer självkärlek i världen! Skulle göra stor skillnad!

  Kör också mycket med tacksamhet för att hjälpa de kvinnor och hälsoentreprenörer jag jobbar med.

  Heja dig!

 3. Ohhhhh ja!!

  Vilken fantastiskt härligt spännande värld det vore. Tror jag. Och gör mitt bästa! Jag bestämde mig för flera år sedan för att LEVA i den värld jag vill se, snarast än jobba “för att den ska komma”. Gör skillnad minsann!

  <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *