Det bor en liten flicka i varje kvinna.

Kom ihåg henne. Glöm henne aldrig.

Hör hennes röst när hon kallar på dig.

Se till att hon känner sig trygg att uttrycka sig.

Låt henne leka och bli smutsig.

Hon gör misstag och det är så hon lär sig.

Göm henne inte för världen att se.

Låt henne höras och ta sin plats.

Denna lilla flicka kommer att lära dig att följa dina drömmar.

Gillar du det jag skriver? Kommentera eller dela gärna inlägget. Det skulle göra mig så glad!

Vill du ha mer kreativa tankar? Gå med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”

Vill du vara med i nästa omgång av “23 dagar av tacksamhet med en TWIST” som handlar om att vända blicken inåt och känna tacksamhet för sig SJÄLV på tre olika sätt? Det är så kul att den får så stor effekt i ens liv. Den är inte tidskrävande för jag vet att vi alla har mycket att hinna med. Kommentera i bloggen med “23” så berättar jag mer.

Vill du ha mina kärleksfulla nyhetsbrev där jag delar allt mellan himmel och jord? Jag ska just påbörja mitt nästa brev där jag delar med mig av en egentligen självklar sak du behöver göra om du vill skapa en förändring och en intuitionsövning. Det vill du inte missa!

KRAM Christine

-Kreativitetscoach

One thought on “Det bor en liten flicka i varje kvinna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *