Änglatalet 123 är otroligt kraftfullt.

När jag påbörjar något nytt så brukar jag ta 123 kronor. Det “känns” rätt i mig. Jag vet inte varför, det bara är så. Igår fick jag en fråga på mejlen av en underbar kvinna som jag har haft ett kreativt samtal med. Hon frågade om det hade med numerologi att göra?

Nyfiken som jag är började jag söka upp vad det står för och jag blev glatt överraskad.

Därför kostar “23 dagar av tacksamhet med en TWIST” 123 kronor.

123 är en sekvens av tre kombinationer av änglatal. De tre siffrorna, för sig själv, representerar olika betydelser och är kraftfulla. När de dessutom kombineras för att bilda 123 försöker skyddsänglarna meddela att det är dags för ny början. Änglarna försöker visa dig att du har förmågan att börja om på nytt. De tar dig igenom den här nya resan inom dig med självklar framgång.

De är med dig i ett nytt kapitel i ditt liv.

Nummer 1. Början. Skaparen. Uppmuntrar dig att gå vidare och starta något nytt, annorlunda och livsförändrande. Ny början och positivitet.

Nummer 2. Balans. Tro. Lita på ditt syfte på jorden. Du är redan den du är menad att vara.

Nummer 3. Expansion. Uttryck. Talet tre innehåller en början, en mitt och ett slut. Kommunikation från ditt autentiska själv.

Om du som läser detta kan mer om änglanummer och numerologi så får du gärna dela med dig i kommentarerna i bloggen. Vart kan jag hitta mer information om detta intressanta ämne?

Vill du släppa din vilda kvinna loss? Häng med på nästa omgång av “23 dagar av tacksamhet med en TWIST”

Vill du ha mer kreativa tankar? Gå med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”

Vill du vara med i nästa omgång av “23 dagar av tacksamhet med en TWIST” som handlar om att vända blicken inåt och känna tacksamhet för sig SJÄLV på tre olika sätt? Det är så kul att den får så stor effekt i ens liv. Den är inte tidskrävande för jag vet att vi alla har mycket att hinna med. Kommentera i bloggen med “23” så berättar jag mer.

Är du nyfiken på Kreativ visualisering som handlar om att manifestera sina drömmar. Att känna tillit till sig själv och utveckla sina inre styrkor. Kommentera i bloggen med “YES” så berättar jag mer. Den sista övningen var en meditation att möta sitt totemdjur. Det känns lite tomt när en idé har kommit till sitt slut men nästa omgång är redan den 2 juli.

Vill du ha mina kärleksfulla nyhetsbrev där jag delar allt mellan himmel och jord? Jag ska just påbörja mitt nästa brev där jag delar med mig av en egentligen självklar sak du behöver göra om du vill skapa en förändring och en intuitionsövning. Det vill du inte missa!

KRAM Christine

-Kreativitetscoach


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *