När dina drömmar inte är som alla andras.

Alla människor drömmer. Längtar. Det innebär absolut inte att du inte är tacksam för det du redan har. Såklart är du det. Är du medveten om de drömmar du längtade efter för fem år sen som du redan har gjort verklighet av?

Vad hände med de drömmarna du hade för tio år sen som det inte hänt något med? Beror det på att drömmarna har förändrats eller är det ett motstånd? Finns det en rädsla bakom drömmen som gör att du inte förverkligar den? Många frågor söker svar.

Älskade människa, alla dina drömmar är möjliga. Alla dina drömmar är dina.

Det är helt ok att inte vilja ha mer just nu. Det är helt ok att vara nöjd. Vad alla andra drömmer om handlar inte om dig. Vi är alla unika med vår egen röst. Dröm inte om något för att någon säger åt dig att detta ger dig glädje och lycka i livet. Det är bara du som har svaret på vad du vill blåsa liv i. Bara du. Ingen annan kan stå till svars. Vill du inte ha Volvon, familjen och huset så är det så jäkla du! Låt ingen annan säga åt dig hur ditt liv ska se ut.

Jag tänker väcka liv i tre möjligheter för dig att skapa ditt kreativa drömliv. Det är otroligt vilken framgång de har haft för så många kvinnor. Är du redo att skapa en förändring på riktigt istället för att skjuta det på framtiden?

23 dagar av tacksamhet med en twist!

Hur går det till?

Varje dag ska du skriva ner tre saker du är tacksam för OM  DIG SJÄLV på tre olika sätt. Jag kommer att berätta mer om detta.

Du kommer att få ett “worksheet” där du skriver ner vad du är tacksam för dag för dag.

Låt oss vända  blicken inåt.

Varför?

Min egen erfarenhet av att vara kvinna och klienter jag har haft har fått mig att inse att vi behöver bli bättre på att ge oss själva kärlek och omsorg.
Det kanske låter självklart men hur skulle det vara om det var lika självklart att älska dig själv som du älskar ditt barn, din partner eller din hund?
Hur skulle det förändra ditt liv?

Var kommer detta att äga rum?

Jag har skapat en sluten Facebook-grupp där jag varje dag sätter intentionen för dagen med text, film eller ljud. Kanske allt på samma gång! Det är även en plats där vi delar med oss av oss själva och peppar varandra. När de här 23 dagarna är över så stänger jag gruppen. Det som delas i gruppen stannar i gruppen. Det ska vara tryggt för alla.

Det kommer inte att vara tidskrävande. Jag lovar! Däremot tycker jag att det är viktigt att varje dag ägna några minuter med medvetna tankar om sig själv.

Vi kör igång den 3 juni med en symbolisk summa på 123 kronor för att blåsa in energi. Swisha till 0704-96 89 14 och ansök om att gå med i gruppen.

När de 23 dagarna är till ända så väntar en gåva från mig till alla deltagare och ett generöst erbjudande om att jobba vidare med mig. Spännande!


Sagt om “23 dagar av tacksamhet med en twist”

“Vad snabbt dessa 23 dagar gick. Jag är så tacksam för att jag hittade hit och för allt detta gett mig. Att inse att du alltid har ett val att tänka positivt istället för att låta det negativa ta plats. Jag är så mkt mer tacksam över mig själv nu än tidigare. Jag är bra som jag är här och nu och jag behöver inte bevisa det för någon för att känna tacksamheten inom mig själv räcker gott o väl! Tack igen Christine” 🙏🦋💜 – Anu 

“Jaa,, wow vicken härlig resa!!!
Vicken härlig energi och det är så svårt att klä i ord,,, när jag delat och läst andras delningar och den växtkraft som skett inuti,,,
Jag har fått så mycke kärlek i hjärtat♥️
Att hitta ett sätt där man kan fylla sej själv med kärlek som man kan dela med sej.
När man rusar runt å försöker vara tillags och hjälpa andra få sina behov tillfredsställda blir man ju bara trött och ledsen ,,, tagen för givet och många gånger utnyttjad.
Jag kan ta plats,,, Jag kan säja ifrån,,,, Jag kan även va ett stöd,,,, och jag är så glad 😁♥️
JätteTack Christine Lehtinen och JätteTack alla för allt utbyte♥️
Kramar till er alla”🤗♥️🐾- Cathrine

“Idag är jag så tacksam för att jag valde att gå med i den här gruppen! Tack Christine Lehtinen och alla andra i den här gruppen 💕Jag har fått så mycket stöttning och omtanke🙏
Har verkligen lärt mig mycket om mig själv och utmanat mig själv att ta plats, något som jag sällan gör men något som jag vågat göra både här och det har spillt över en del IRL i mitt vanliga liv. Jag har skrivit i denna grupp nästan varje dag ( skulle nog inte hänt för 23 dar sen) Jag har även läst och fått ta del av flera andras tacksamheter och blivit så glad och fått sån energi😁
Denna övning har fått mig att inse att trots jobbiga dagar finns det mycket i mitt liv att vara tacksam för. Jag känner mig värdefull och stolt över mig själv. Klappar mig själv på axeln och kommer att fortsätta med den här övningen i minst 23 dagar till☺️
All kärlek till er”😘- Therese 


Är du nyfiken på Kreativ visualisering som handlar om att manifestera sina drömmar. Att känna tillit till sig själv och utveckla sina inre styrkor. Kommentera i bloggen med “YES” så berättar jag mer. Den sista övningen var en meditation att möta sitt totemdjur. Nästa omgång börjar redan den 2 juli.

Vill du ha mina kärleksfulla nyhetsbrev där jag delar allt mellan himmel och jord?

KRAM Christine

-Kreativitetscoach

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *