Hur du uppnår det du verkligen vill ha. #DAG8

Har du någon gång känt att oavsett vad du gör så känner du fortfarande obehag? Det finns de som stannar kvar i en relation och känner sig olyckliga, men om man lämnar förhållandet så blir man ensam och ännu olyckligare. Detta leder till att man inte gör något åt det och fortsätter att vara olycklig.

Istället för att känna dig fångad i en fälla, använd den här kunskapen för att skapa en förändring.

Tänk på nåt som du har upplevt tidigare i ditt liv och på sånt som du upplever i nuet. Känn olusten i hela kroppen och använd dig av den. Låt den bli så intensiv att du till slut gör något åt den. Detta kallas för att nå en emotionell tröskel som innebär att man aktivt gör något för att förbättra sitt liv.

KRAM Christine

Gillar du det jag skriver? Kommentera och berätta för mig. Dela gärna bloggen på sociala medier.

Är du nyfiken på Kreativ visualisering”? Det är en kurs som jag skapat och den drar igång den 2 juli. Det ska bli så spännande! Läs mer om den här.

Vill du ha mina kärleksfulla nyhetsbrev där jag delar allt mellan himmel och jord?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *