Hur du uppnår det du verkligen vill ha. #DAG9

Viljekraft fungerar inte på lång sikt. Har du någonsin kommit till den punkten när du tänkt att du har fått nog? Jag tror att vi alla har det. Vad gjorde du då? Tvingade du dig själv med att fortsätta för att du sagt att du skulle? Resultatet av viljekraftsstrategin håller bara så länge du kan hålla din viljekraft och sen är den över.

Vad är lösningen då? Jo. istället för att kämpa mot dina naturliga drivkrafter så byter du ut dina associationer om det. Om det är så att du vill ändra dina matvanor så kan du istället för att hoppa på olika bantningsmetoder ändra på hur du tänker och känner om mat. Gör överdrivet ätande obehagligt och motion lustfyllt. Du kommer att attraheras av hälsosammare saker. Svårt? Säkert. Omöjligt? Nej.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *