Dagens budskap.

För att verkligen förstå, behöver du utforska tanken på att allt är gudomligt sammanslutet. Du kan välja att möta ditt liv med tillit eller i tvivel. Ditt val.

Tillåt ditt sinne att utvecklas och skapa nya tankar. Denna utveckling låter dig höra tonerna av din egen magiska kraft. Varje levande varelse på Moder Jord är magiska för att vi alla är unika kreationer som har sitt ursprung från en outforskad källa. Vi bär alla på magiska gåvor, talanger och förmågor. Du besitter så många gåvor som du är rädd för. Förmågor som du trycker undan för att ditt sinne sätter käppar i hjulet för dig.

Lita på din magkänsla. Lita på din intuition. Låt magin inom dig komma ut. Blomstra. Att känna magi är bara att ändra dina tankar. De finns.

Låt magin inom dig blomstra istället för att låta dammet växa. Låt dina gåvor ta mer plats och visa dem för världen. Lyft upp dem för andra att ta del av.

Det är dags att du lyssnar inåt. Vänder blicken inåt. Om du har ett projekt på gång eller en ny idé så är det perfekt tid att köra igång. Börja. Starta.

Vänd dig ifrån alla gamla mönster och begränsande tankar. Ta steg framåt. Tiden är nu. Du har kraften inom dig.

KRAM Christine

Gillar du det jag skriver? Kommentera och berätta för mig. Dela gärna bloggen på sociala medier.

Är du nyfiken på Kreativ visualisering”? Det är en kurs som jag skapat och den drar igång den 2 juli. Det ska bli så spännande! Läs mer om den här.

Vill du ha mina kärleksfulla nyhetsbrev där jag delar allt mellan himmel och jord?

One thought on “Dagens budskap.

  1. Miljoner tack.
    Ett ex på att dina ord var rätt för mig just idag är ett löjligt exempel (men inte för mig) jag har aldrig vågat fickparkera mellan två bilar förut. Har provat, men gett upp. I dag fixade jag det. Bara gjorde det utan ens tänka att jag inte kan. Klapp på axeln till mig själv

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *