31 dagar av självkärlek. #DAG2

Det är kraftfullt att skriva ner sina tankar.

Det är kraftfullt att säga dem högt för sig själv.

Det är kraftfullt att säga dem högt till någon annan.

2. Vilka fem saker älskar du med dig själv?

Självkärlek kan vara svår att underhålla. Det behöver inte vara så men om man redan inte har en stabil grund att stå på så kan det kännas svårt i början. Det är så lätt att glömma bort sig själv till förmån för alla andra.
Vi kan och ska inte definiera oss baserat på vad andra tycker eller genom att jämföra oss med andra människor.
Vi är alla unikt vackra.

Ta den här dagen till att omfamna 5 saker som du verkligen älskar med dig själv. Ingenting är löjligt eller tramsigt. Kom ihåg det.
Om du inte kan komma på 5 saker så skriv ner 5 saker som du vill älska med dig själv och ta aktiva steg för att nå den kärleken till dig själv.

Kram Christine

Gillar du det jag skriver? Kommentera och berätta för mig. Dela gärna bloggen på sociala medier. Det skulle göra mig superglad.

Är du nyfiken på Kreativ visualisering”? Det är en kurs som jag skapat och den drar igång snart. Det ska bli så spännande! Läs mer om den här. Vill du vara med? Kommentera i bloggen så sparar jag din mejladress.

Vill du ha mina kärleksfulla nyhetsbrev där jag delar allt mellan himmel och jord?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *