31 dagar av självkärlek. #DAG3

Det är kraftfullt att skriva ner sina tankar.

Det är kraftfullt att säga dem högt för sig själv.

Det är kraftfullt att säga dem högt till någon annan.

Dag 3. Vad älskar jag att göra när jag är ensam?

För mig är det otroligt viktigt att vara ensam. Lyssna på tystnaden. Jag kan känna tacksamhet för tystnad och ensamhet och jag kan känna mig ensam i en folksamling. När det är mycket folk så tappar jag förmågan att höra och att lyssna. Jag ser massa ansikten men vet inte vad de vill förmedla.
När jag är ensam älskar jag att reflektera. Att bara sitta rakt upp och ner och se vilka tankar som kommer till mig just nu.  Jag tycker att det är ett bra sätt för att upptäcka mig själv. Min man skrattar åt mig ibland när han ser mig stirra på en punkt i taket men det bjuder jag på!  Om du aldrig har provat att skriva ner dina tankar så uppmuntrar jag dig att göra det idag.

Kram Christine

2 thoughts on “31 dagar av självkärlek. #DAG3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *