31 dagar av självkärlek. #DAG12

Det är kraftfullt att skriva ner sina tankar.

Det är kraftfullt att säga dem högt för sig själv.

Det är kraftfullt att säga dem högt till någon annan.

12. Vilka 10 saker älskar du med dig själv?

Affirmationer kan vara både positiva och negativa. Vi blir vad vi tänker och vi tänker ca 65 000 tankar varje dag. Det är otroligt många! Hur många av dem är positiva tror du? Vi är så bra på att trycka ner oss själva i skorna och lägga märke till varje liten detalj som vi gör fel.

Gud, vad dumt gjort av mig! Hur tänkte jag där? Jag misslyckas ju med allt!

Små kommentarer vi fäller för att förstärka våra misstag… Sluta. Verkligen. Sluta. Idag ska du skriva ner 10 saker som är bra med dig. Det kan vara allt från att “vad bra att jag gjorde det valet” eller “vad bra att ringde det där jobbiga samtalet”. Lyft fram alla positiva saker med dig själv.

Kram Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *