Bara du kan tänka dina tankar.

Allting börjar med en tanke. Innan varje känsla finns en tanke. Innan varje fysisk sak finns en tanke. Det innebär att allting du har runt omkring dig har börjat med en tanke. Jag inser själv vilken kraft mina tankar har.

Vi kan inte heller sluta tänka. Det pågår hela tiden aktivitet som vi inte är medvetna om. Hjärnpladder pågår hela tiden. Suck.

Nyckeln till frihet är din förmåga att välja vad du ska fokusera dina tankar på. Och ja, det går att träna upp.

Människor kan tvinga andra människor att göra och säga saker som de egentligen inte vill men de kan aldrig tvinga någon att tänka på ett speciellt sätt. Det är så intressant att stanna kvar vid den tanken en stund för jag har aldrig tidigare tänkt så.

Nya insikter föder nya tankar. Spännande! Jag kommer att beröra detta ämnet mycket mer i min kurs “Kreativ visualisering” som kör igång den första augusti. Den kommer att få ett nytt utseende.

Är du öppen för nytänk och nyskapande? Då ska du hoppa på denna kursen. Med det menar jag att saker händer på vägen. Jag har tidigare kört den i en FB-grupp och denna gången tänker jag att jag kommer att denna gången även att lägga in alla filmer, information, övningar och meditationer i en medlemsportal så att man lätt kan gå tillbaka och hitta lätt. Det betyder att alla övningar och meditationer är tillgängliga så länge som det är intressant för dig. Vill du hänga på?

Kostnad? Inte uttänkt ännu men under tusenlappen… Det vet jag.

Kram Christine

2 thoughts on “Bara du kan tänka dina tankar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *