Skapa dig själv en morgonritual för framgång.

Ett vackert liv börjar med en vacker dag. Att starta varje dag med kraftfullhet kan göra stor skillnad.

Jag tror på kraften i frågor. Börja varje morgon i en vecka att ställa dig mina två frågor och se vad skillnaden blir inom dig efter denna veckan. Om du har svårt för att svara så kan du lägga till “skulle jag kunna vara”. Jag förklarar längre ner….

  1. Vad är jag lyckligast över med mitt liv just nu? Vad är unikt i mitt liv som gör att jag känner lycka? Hur får det mig att känna mig?
  2. Vad i mitt liv är jag entusiastisk över i denna stund? Vad är det som gör att jag känner passion inför detta? Hur får det mig att känna mig?

Om du inte kan svara på första frågan så kan du omvandla den till “Vad skulle jag kunna vara lyckligast över med mitt liv just nu? Vad skulle kunna vara unikt i mitt liv som gör att jag känner lycka? Hur skulle det kunna få mig att känna mig?

KRAM Christine

Kreativ visualisering börjar 1 augusti och imorgon delar jag en av meditationerna i mitt nyhetsbrev. “Möt din inre guide”
Signa upp dig här för att ta del av den här.

Gillar du det jag skriver? Kommentera och berätta för mig. Dela gärna bloggen på sociala medier.

Vill du anlita mig som intuitiv kreativitetscoach? Tveka inte! Jag kan hjälpa dig att hitta tillbaka till ditt unika uttryck och kliva in i din kraft. Kommentera i bloggen eller mejla på levandefruost@gmail.com

Kliv in i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv” för att ta del av tre gratisdagar av “Kreativ visualisering”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *