Omge dig med saker som skapar en härlig känsla i kroppen!

Igår var jag iväg och badade med min man. Vi gör lite utflykter tillsammans. Pratar om allt mellan himmel och jord. Njuter av tystnad tillsammans. Igår hamnade vi bredvid ett stort sällskap som pratade hela tiden. Tålamod. Jag älskar tystnaden. Samtidigt är det ganska kul att bara lyssna på vad andra människor pratar om.

När vi körde hemåt så körde vi förbi en loppis som aldrig varit öppen tidigare när vi kört förbi. Det finns en mening med allt. Jocke stannade till. Där inne hittade jag lampan som jag längtat och trånat efter i flera månader men som jag har tyckt varit för dyr.

Personalen berättade att de nyligen hade satt ner priset på den för att ingen verkade vilja betala för den och vips så dyker vi upp. Magiskt! Tavlorna i bakgrunden har jag själv målat.

Det jag vill komma till är att omge dig med saker, människor och tankar som ger dig glädje. Det höjer din vibration. Jag lovar! Det du varje dag lägger din blick på ska skapa en skön känsla i kroppen. Inte frustration, besvikelse eller nedtyngdhet.

  • Gör en lista på saker du redan har som ger dig glädje.
  • Gör en lista på saker du stör dig på och vill göra dig av med.
  • Gör en lista på saker som du vill ha som du ännu inte har.

KRAM Christine

Kreativ visualisering börjar 1 augusti och imorgon delar jag en av meditationerna i mitt nyhetsbrev. “Möt din inre guide”
Signa upp dig här för att ta del av den här.

Gillar du det jag skriver? Kommentera och berätta för mig. Dela gärna bloggen på sociala medier.

Vill du anlita mig som intuitiv kreativitetscoach? Tveka inte! Jag kan hjälpa dig att hitta tillbaka till ditt unika uttryck och kliva in i din kraft. Kommentera i bloggen eller mejla på levandefruost@gmail.com

Kliv in i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv” för att ta del av tre gratisdagar av “Kreativ visualisering”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *