Dagens budskap.

Kunskap är på väg till dig. Gammal kunskap. Kunskap som hela tiden funnits inom dig men som du inte trott på. Minnen från din barndom bär på många nycklar och de kommer nu att visa sig för dig. Pusslet som du länge letat efter bitarna till kommer nu att uppenbara sig till sitt rätta mönster.

Du är nu på platsen där du vet var du kommer ifrån och vart du är på väg. “Stone people” är de som bär på kunskapen om Moder Jord. Det är de du kan gå till när du känner dig tveksam. De kan hjälpa dig att komma på rätt spår igen med allt från att bryta en dålig vana till att återfinna gammal kunskap. Lyssna till viskningarna. De bär på kärleksfulla råd till dig.

Öppna upp ditt sinne för att insikter är på väg till dig. När du är mottaglig för denna informationen så kommer din uppfattning om världen att förändras. Du behöver stanna upp för att kunna ta till dig den här upplysning.

Kram Christine

3 thoughts on “Dagens budskap.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *