När tankarna spretar åt alla håll och kanter….

Jag började att skriva ett nytt blogginlägg om mitt syfte med “Kreativ visualisering” som är min e-kurs och den kommer att få en rejäl uppgradering inför nästa kurssläpp! Supernajs! Känner mig inte klar med det inlägget eller kursupplägget.

Börjar att skriva på ett nytt om kreativitet och att vi alla är mer kreativa än vad vi tror. Nä, det känns inte heller rätt. Inte idag…. Kanske en annan dag.

Kanske det är bättre att skriva om hur viktigt det är att varje dag vända blicken inåt och visa tacksamhet för sig själv…. 23 dagar av tacksamhet med en TWIST. Nej, det känns inte rätt idag….

Det verkar som att jag ska dela med mig till dig att ibland är tankarna som ett garnnystan. Ett totalt virrvarr. Det är helt ok. När tiden är rätt så har jag löst upp alla knutar och det blir som det ska. Jag älskar ju att hoppa från det ena till det andra. Jag är en kolibri. Jag väver samman all min kunskap till mitt eget unika uttryck.

KRAM Christine

Är du intresserad av att hänga med på min kurs i Kreativ visualisering? Kommentera i bloggen med YES eller YEY så missar du ingen information om den.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *