Dagens budskap 190729.

Återhämtning. Ta dig tid att hämta ny energi.

Du har ett behov av att göra dig av med gammal energi och fylla på dig själv med ny. Denna tid för återhämtning gör det möjligt för dig att komma i kontakt med Moder jord och den kreativa kraften som du har inom dig.

Det är inte fult att vila trots att det finns en massa “måsten” runt omkring dig. När du vilar och återhämtar dig så bygger du upp livskraften som du så desperat längtar efter.

Lita på kroppens budskap till dig. Ta dig tid att lyssna även när den viskar tyst till dig. Du bär på drömmarna inom dig och du har alla möjligheter att förverkliga dem. När du lär dig att med hjälp av din intuition och visdom att bli guidad till ditt unika och kreativa liv på denna jord, då får du sann kontakt med din källa.

Du behöver respektera och lyssna på din kropp och din inre röst. Låt din inre röst vara din bästa vän istället för den som dömer dig.

Återhämtning är inte ett tecken på svaghet utan en aktiv handling att lyssna på dig själv. Det är en förberedelse för ditt kreativa uttryck. Var ensam. Lyssna på vad din inre röst vill säga dig. Du kommer att känna glädje över att vara i din ensamhet utan att bli störd av någon annan. Kom ihåg att mirakel sker när du tillåter dig att vila och hittar tillbaka till ditt själsuppdrag.

Kram Christine

Vill du veta mer om KREATIV VISUALISERING? Det är min e-kurs och den kommer att få en rejäl uppgradering inför nästa kurssläpp!

6 thoughts on “Dagens budskap 190729.

    1. Jag vill mkt gärna vara med på din e kurs.Kram väl värme fr Elisa Doorit E Wallenius /edorrite Wall

  1. Tack ❤️
    Fantastiskt skönt att höra det budskapet.
    Jag behövde det! Ibland är man klok och i detta fall väldigt oklok. 😊

  2. Jag vill mkt gärna vara med på din e kurs.Kram väl värme fr Elisa Doorit E Wallenius /edorrite Wall

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *