Dagens kanaliserade budskap 190730

Idag när jag satt i meditation så kom ett budskap till mig som jag vill dela med mig en liten del av. Det var en konversation med min guide som ännu inte berättat sitt namn men rösten är så tydlig. Det är en maskulin och grandios energi. En lätt energi i färgerna vitt och guld.

____________________________________________________________________

~Det är dags att sluta gömma dig i ett rum utan fönster. Ingen kan hitta dig där.

Vad ska jag göra?

~Det vet du redan. All kunskap finns redan inom dig. Du behöver inte gå tillbaka till skolan för att få den titel som du alltid trott att du behöver. Det finns redan inom dig i varje cell och världen behöver ta del av ditt budskap. De som är redo följer dig.

Men tänk om ingen gillar mig?

~Du vet att det inte spelar någon roll. Ditt budskap är viktigare än att vara omtyckt.

Men vad ska jag göra när jag möts av tvivel?

~Då fortsätter du ändå. Dina fötter bär dig längs den otrampade stigen som börjar nu.

__________________________________________________________________

Konversationen var lång och jag delar en liten del med dig. Nu mer än någonsin känner jag att “Kreativ visualisering” kommer att bli spektakulär. Anledningen till att jag satte mig i meditation var för att få svar på mitt nästa steg. Det var precis det jag fick. Den kommer att skapa en sån skiftning i människorna som dras till den. Nej, den är inte för alla. Är den för dig?

KRAM Christine

Jag är inte ett medium. Jag vill inte att någon ska tro att jag är det. Jag använder min intuition och har kontakt med mitt högre jag. Jag kan inte säga att jag är något som jag inte kan stå för. Det är superviktigt för mig.

3 thoughts on “Dagens kanaliserade budskap 190730

  1. Tack. Så Komiskt jag är ensam varg trivs utmärkt med det El inte behov av folk bara så där och inte förhållande häller.. Men jag vet att somliga vill en massa. Synlighet gammal gåta. Men han vill ha sörvat. Då får det vara. Man kan gott själv agera om man prompt vill nått. Så ja jag tagit av stånd. Syns inte överdrivet.

    Så sant dem som är redo gör ju det. Själv är jag ganska kräsen. Min in sida väljer så jag bara vet då när om det in träffar händer. Av skyr värmen så ingen sommar nörd i onödan har inte behov av det. Det är få som vågarar vara sig själva.
    Jag vägrar följa normen strömmen. Jag kör egen väg bryter dena skam som verkar vara med värme allergi. I det så ämnet så gör jag skillnad. Dem som har valt dö i förtid på grund av värmen inte står ut. Vilket jag respekterar förstår dem. Så är jag huvemålet exstrem viktig för det ämnet. Så osynliga vägen ger den där gnistan i det här svarta mörka dryga årstiden som är. 👎

    Redan som liten prata jag med väsen olika slag. 💞😊 Lättare med andliga. En gjord livet värkligen. Levande folk är knepigt kan vara.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *