Vad är jag tacksam över?

Jag fyller augusti med reflekterande frågor. Det är ett utmärkt sätt för dig att lära känna mig lite bättre och jag skulle bli så glad om du kommenterar med ditt unika svar. På det sättet lär jag ju också känna dig lite bättre.

________________________________________________________________

Åh, det finns så otroligt mycket jag är tacksam över. Jag har precis varit ute på en promenad med vår hund Lillebror eller LilleB som jag kallar honom ibland. Det är så härligt att vara ute i naturen och bara betrakta. Löven som rör sig med vinden, fåglar som kvittrar, människor som pratar, barn som letar Pokemon. Var tid i livet har sin egen tjusning.

För en halvtimme sen skapade jag FB-gruppen där min tacksamhetsövning kommer att pågå i 23 dagar med en tjuvstart redan fyra dagar innan. Den är jag grymt tacksam över att jag vågade skapa och lansera för den har verkligen gjort avtryck i en hel del kvinnor. Kvinnor som gång på gång väljer att vara med i den. Det känns så fint i hela min kropp! Samtidigt tänker jag på alla de människor som sitter ensam på sin kammare med en idé som de inte vågar visa för världen. Det gör mig lite ledsen….

Jo, vad är jag tacksam för? Den listan är oändlig. Verkligen! Jag är en person som kan stanna upp mitt i en mening och känna tacksamhet över att se två gäss som flyger över mig. Se videon här. Den är gammal men ganska gullig! Jag är tacksam över att jag varje dag vaknar upp i ett sammanhang av kärlek, tokigheter, ilska, sorg, lekfullhet och många andra känslor. Jag välkomnar dem alla att dela sitt unika budskap till mig.

Jag är tacksam för att jag blev uppsagd från mitt jobb för sex år sen. Utan det hade jag inte varit där jag är idag. Så ja, jag är tacksam för många underliga saker och ser möjligheter där andra bara ser mörker.

Häng med på “23 dagar av tacksamhet med en TWIST” Det kommer att bli magiskt! Jag lovar! Ju mer du delar av dig själv desto större blir upplevelsen. Swisha 188 kronor till 0704-968914 och ansök till gruppen.

“23 dagar av tacksamhet med en twist”

Kram Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *