Tusen tankar och svårt att sortera dem….

En del dagar kan jag bara sätta mig ner vid datorn och alla orden bara kommer till mig. Precis som att jag kanaliserar ett budskap. Ibland kan jag sitta och stirra framför mig och ingenting kommer till mig. Ibland börjar jag skriva något och sen bara rasslar det till.

Det är bara till att ha tillit till att det är precis så som det ska vara. Jag kan inte forcera något som jag inte känner är rätt. Jag kan ha många tankar och idéer. Tro mig, det har jag varje dag!!

Tjusningen är att jag idag har hittat min egna kreativa struktur på mitt budskap. Jag har alltid fått höra att jag är rörig och dålig på att organisera. Jag levde länge med den tron som andra människor sa om mig. Tänk om jag hade lyssnat på alla dessa negativa tankar om mig. Vi har ju nog med de inre kritiker inombords som varje dag försöker trycka ner oss långt ner i skorna.

En dag kom jag till den insikten att jag har struktur på mitt sätt. Jag är organiserad på mitt sätt. Jag gör saker på mitt sätt. Sen om andra människor vill göra narr av mig spelar inte någon roll längre. Det handlar inte om mig.

Det handlar om en avundsjuka över att de inte vågar leva sitt liv på sitt eget sätt. Eller att de tror att genom att såga en annan människa vid fotknölarna så växer de, vilket är helt orimligt. Det spelar ingen roll. Jag lyssnar på mig själv. Punkt.

Jag öppnar upp för gratis kreativa samtal i min FB-grupp. Kliv in här! Det vill du inte missa!

KRAM Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *