Att vara född i den gula energin innebär att du är kunskapen och glädjens bärare. Min personliga inre färg är gul.

Vår kropp är det hus vi bor i under vår livstid på jorden. Du kan välja att möblera om när du vill. Här samlar du all den erfarenhet du möter. Du kan alltid förändra tills du får det som du vill ha det.

Vi har sju färgglada rum som befinner sig längs med ryggraden och de snurrar i cirklar. De energicentra har alla sin unika uppgift och är beroende av varandra för att fungera med fulländad effekt. Vår kropp påverkas av hur denna kommunikation fungerar.

För att räkna ut sin personlig inre färg adderar man ihop sina siffror i sitt födelsedagsdatum tills man får en summa. Den summan adderar man tills man får ett ental.

1 – Röd

2 – Orange

3 – Gul

4 – Grön

5 – Turkos

6 – Indigo

7 – Lila

8 – Ultra eller infraröd

9 – Rosa

__________________________________________________________________

Att vara född i den gula energin innebär att du är kunskapen och glädjens bärare. Ditt intellekt, noggrannhet och sätt att vara genom den gula färgenergin gör att du är född till lärare.

Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Du är glad och spontan i din natur. Du syns och alla ser dig. Kom ihåg att det är du som bestämmer hur du vill bli sedd. Du syns även när du inte vill det. Den gula färgenergin lyser som en sol inom och utanför dig själv. Du kan aldrig gömma dig.

Du är kunnig på många områden och du vill få bekräftelse på det arbete du lägger ner på alla dina projekt. När du inte får det kan du bli sur och besviken. Du kan även bli lite småelak och trampa andra människor på tårna när du inte får den uppmärksamhet som du tycker att du förtjänar.

Var ärlig mot dig själv, använd din intelligens, kunskap, glädje och förmåga att ge dig själv energi. Be om uppskattning för det arbete som du gör. Ta emot beröm när du får den. Förringa den inte.

Din kropp har mycket glädje och motivation till att sprida ännu mera glädje. Det är inte alltid självklart för andra att förstå vad du menar eller att självklart visa den uppskattning. Säg högt vad du behöver. De kanske tror att du redan vet.

Lär din omgivning hur man gör för att få mera uppskattning för det arbete man faktiskt gör och att ta emot den. Berätta hur duktig du är och be om återkoppling. Då får du precis det du behöver.

Lär och lär ut. Du är fantastisk!

KRAM Christine

6 thoughts on “Att vara född i den gula energin innebär att du är kunskapen och glädjens bärare. Min personliga inre färg är gul.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *