11 sätt att öka ditt självförtroende. #NR1

En del säger att självförtroende är en muskel som behöver träning för att göra den stark och kraftfull.

Jag håller fullkomligen med! Självförtroende är en av de underbara färdigheter vi har som faktiskt kan växa sig starka genom att öva på olika tekniker. Detta innebär att ingen kan hindra dig från att skapa dig ett starkt självförtroende (ja, förutom du, naturligtvis).

Jag ska dela med mig av 11 underbara sätt att drastiskt förbättra ditt självförtroende genom att ändra din uppfattning och göra några enkla vardagliga övningar. Jag börjar med nummer ett ikväll.

De är enkla, effektiva och har hjälpt mig när mitt självförtroende varit nere på botten men givetvis – för att de ska fungera måste du använda dem inte bara läsa dem…..

Visualisera dig själv som säker, modig och attraktiv.
 

Vad du än gör, föreställ dig alltid att du redan har det du önskar dig eller vill vara.

Visualisering har visat sig vara effektivt både för att hålla fokus på dina mål och förbättra det självförtroende du behöver för att nå dem.

Eftersom visualisering hjälper dig att skapa en stark bild av “det framgångsrika” du har i ditt huvud, kan du hålla den fast i ditt sinne med hjälp av visualisering. Det kan verkligen hjälpa dig att komma förbi din rädsla eller rädslor om du nu har flera…..

Att lura dig själv att du är helt säker med noll chans att misslyckas eller bli skrattad åt, kan hjälpa dig att ta små sociala utmaningar (som att prata med nån du är rädd för) och förbättra ditt självförtroende med små steg.

Gillar du det jag skriver? Kommentera och berätta för mig. Dela gärna bloggen på sociala medier.

Vill du anlita mig som intuitiv kreativitetscoach? Jag kan hjälpa dig att hitta tillbaka till ditt unika uttryck och kliva in i din kraft. Kommentera i bloggen eller mejla på levandefruost@gmail.com. Det första samtalet kostar bara 199 kronor. Kom ihåg det. Läs mer om detta här.

Är du nyfiken på “Kreativ visualisering”? Klicka på länken för att läsa mer om vad den innehåller.

Behöver du höja kärleken till dig själv? I december drar jag igång en ny “23 dagar av tacksamhet med en twist”. Det handlar om att vända blicken inåt och fokusera på sig själv på 3 olika sätt. Magiskt!

Vill du hänga med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *