11 sätt att öka ditt självförtroende. #NR2

Stå upp för dina inre kritiker.

När du letar efter den hårdaste kritikern behöver du inte leta särskilt länge.

De flesta gångerna är DU din egen hårdaste kritiker och för att förbättra ditt självförtroende bör du börja med att säga “Stopp, jag kommer inte att tro på dina ord längre. Jag kommer att stötta mig själv och jag vet att jag kommer att lyckas ”.

Att lära dig att lägga märke till när din negativa röst spelar spratt i ditt huvud är ett viktigt steg du för att förbättra ditt självförtroende. Så ge denna massor av prioritet. Verkligen!

När vi känner oss odugliga och otillräckliga som människor tar ofta skammen vid i vårt inre. Vi är rädda för att inte få tillhöra gemenskapen samtidigt som vi slår på oss själva för att vi inte har gjort eller varit den person, som förväntades.

Det finns en hel uppsjö av inre kritiker. för att nämna några… Offerkoftan, perfektionisten, prestationsprinsessan, Jante osv….

Gillar du det jag skriver? Kommentera och berätta för mig. Dela gärna bloggen på sociala medier.

Vill du anlita mig som intuitiv kreativitetscoach? Jag kan hjälpa dig att hitta tillbaka till ditt unika uttryck och kliva in i din kraft. Kommentera i bloggen eller mejla på levandefruost@gmail.com. Det första samtalet kostar bara 199 kronor. Kom ihåg det. Läs mer om detta här.

Är du nyfiken på “Kreativ visualisering”? Klicka på länken för att läsa mer om vad den innehåller.

Behöver du höja kärleken till dig själv? I december drar jag igång en ny “23 dagar av tacksamhet med en twist”. Det handlar om att vända blicken inåt och fokusera på sig själv på 3 olika sätt. Magiskt!

Vill du hänga med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *