Vem vill jag vara och hur vill jag leva mitt liv?

Inspiration till mina inlägg på bloggen kommer från många olika håll. Igår var det ett inlägg från en annan bloggare, idag är det en mening som poppade upp i mitt huvud.


Vem vill jag vara och hur vill jag leva mitt liv?

Jag tänkte att jag skulle blotta mer om vem jag är och hur jag tänker. Jag har en känsla av att det är intressant att lära känna mig lite mera. Jag har alltid varit grym på att lyssna på andra, lyfta fram andra människors förmågor när de inte kan se dem själva. Det är såklart en bra egenskap när jag kliver in i rollen som kreativitetscoach.

Det är verkligen så att jag kliver in i en roll. På ett bra sätt. Jag ska försöka förklara vad jag menar. Innan jag kliver in i en session så sitter jag en stund i tystnad. Fokuserar på människan jag ska coacha. Ord kommer till mig. Fraser. Ibland skriver jag ner dem, ibland känns det oviktigt. Varje session är unik. Det går inte att planera vad som kommer upp.

När sessionen är över så kan jag ibland känna att jag inte skapat någon form av avtryck. Det roliga är att det brukar vara så att när jag känner såhär så får jag feedback från klienten om vilka aha-upplevelser den har upplevt. Konstigt men så kan det vara. Kanske beror det på att det känns för enkelt.

Det var kanske ett litet sidospår men det berättar också lite om frågan jag ville svara på ikväll. Jag vill vara en person som väcker lusten i någon annan att vara sig själv, följa sin passion och med hjälp av det skapa en värld där vi lever i fred. Ja, jag erkänner. Många kallar mig naiv. Det bryr jag mig inte om. Jag väljer att se det goda i alla människor tills de bevisar motsatsen. När jag möter mörker och hat så väcks en nyfikenhet i mig att ta reda på varför den människa inte lever sitt liv i linje med sin egen passion och glädje. Alla människor vill väl leva ett liv med kärlek och inre och yttre fred. Eller? Vad är dina tankar?

KRAM Christine

Vill du anlita mig som intuitiv kreativitetscoach? Jag kan hjälpa dig att hitta tillbaka till ditt unika uttryck och kliva in i din kraft. Kommentera i bloggen eller mejla på levandefruost@gmail.com. Det första samtalet kostar bara 199 kronor. Kom ihåg det. Läs mer om detta här.

Är du nyfiken på “Kreativ visualisering”? Klicka på länken för att läsa mer om vad den innehåller.

Behöver du höja kärleken till dig själv? I december drar jag igång årets sista  “23 dagar av tacksamhet med en twist”. Det handlar om att vända blicken inåt och fokusera på sig själv på 3 olika sätt. Magiskt! Ny omgång den 9 december.

Vill du hänga med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”? När vi når 800 medlemmar så blir det party!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *