Önskningar kan aldrig leda till förändring utan en bakomliggande avsikt.

Jag har precis lagt upp en video i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”. Idag blev vi 800 härliga medlemmar. Så häftigt! När jag drog igång denna så var det en pilotkurs med fyra medlemmar till en kurs “Från kaos till klarhet”. Som du kanske förstår så blev det något helt annat.

Det är så härligt att jag kan ombestämma mig utan dåligt samvete. För några år sen så hade jag känt mig misslyckad. Ännu en idé som inte förverkligades. Det är helt ok att drömmarna förändras. Det är inget fel med det. Man ska bara ha klart för sig vilken avsikt man har med drömmen.

Skillnaden är att du byter den orörliga energin i att vilja ha något till den aktiva energin i handling och avsikt. Allt som du redan har åstadkommit oavsett om du upplever det som positivt eller negativt är något som du har skapat med dina avsikter. Paus. Känn in. Andas.

När du tar kontroll över att styra dina avsikter och du blir medveten om att de har sitt ursprung i ditt inre, då vet du att du har makten och ansvaret att leda ditt eget liv. Det som kan skava lite grann är att det har alltid varit så men du har inte blivit medveten om det förrän nu.

Att gå från ett inaktivt tillstånd till ett aktivt skapar kontakt med ditt magiska jag. Nu kommer du att kunna skapa mirakler i ditt liv och du kommer att uppleva dem så naturliga och självklara.

Stor kram från mig till dig.

Christine- kreativitetscoach

Vill du anlita mig som intuitiv kreativitetscoach? Jag kan hjälpa dig att hitta tillbaka till ditt unika uttryck och kliva in i din kraft. Kommentera i bloggen eller mejla på levandefruost@gmail.com. Det första samtalet kostar bara 199 kronor. Kom ihåg det. Läs mer om detta här.

Är du nyfiken på “Kreativ visualisering”? Klicka på länken för att läsa mer om vad den innehåller.

Behöver du höja kärleken till dig själv? I december drar jag igång årets sista  “23 dagar av tacksamhet med en twist”. Det handlar om att vända blicken inåt och fokusera på sig själv på 3 olika sätt. Magiskt! Ny omgång den 9 december.

Vill du hänga med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”? Vi är nu 800 medlemmar!!

2 thoughts on “Önskningar kan aldrig leda till förändring utan en bakomliggande avsikt.

  1. Tänk så lätt det är att gå fel mellan drömmens yttre form och dess inre, den intention som jag har med den! Och så skönt när en, som du gjort, släpper taget om det där yttre – för att hålla fast vid intentionen och forma den i samskapande med det som vill fram! Det kan ju bli något mycket större, vackrare, mer magiskt än det vi först tänkte!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *