Hipp hipp hurra!! Idag fyller LilleB 4 år.

För 209 dagar sen hämtade vi hem LilleB från Karlshamn. Vi hade länge lekt med tanken av att skaffa en vovve men jag trodde aldrig att det var en så här liten hund som skulle vinna våra hjärtan.

Vart jag än går följer han mig. När jag sitter och skriver, ligger han gärna tätt intill på en stol. Efter min arbetsdag när jag kommer innanför dörren så väntar han där och hoppar av glädje när han ser mig. Han är en riktig glädjespridare och han får mig att känna mig lugn och tacksam för livet. Utan honom hade jag inte kommit ut på långpromenader med min man. Jag har märkt att det är ljuvligt att komma ut även fast det regnar och blåser. Det trodde jag aldrig att jag skulle känna.

Även fast vi inte har haft honom som valp så spelar det ingen roll. Han kom till oss när vi behövde honom och han behövde oss. Lite så som jag ser på mitt liv. Det jag behöver kommer till mig i exakt rätt tid. Inte för tidigt och inte för sent. Nu ligger han bredvid mig i soffan och snarkar lite lätt och jag tittar på honom med sann kärlek lite på samma sätt som jag betraktade mina barn när de var små och låg och sov. Det är en riktig måbra-grej att göra. Att betrakta något som ger en ren och sann kärlek inom sig.

Dagen till ära så fick vi några bilder från hans uppfödare på när han var liten. Vilken gullplutt!

LilleB är vovven längst fram till vänster på bilden.Vad gör du som du mår bra av? Vad gör du för att känna glädje i livet? Berätta, jag är supernyfiken!

KRAM Christine

2 thoughts on “Hipp hipp hurra!! Idag fyller LilleB 4 år.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *