Årets sista “23 dagar av tacksamhet med en twist! Vill du ha en gåva av mig?

Det har blivit dags för årets sista “23 dagar av tacksamhet med en twist”.  Tanken med denna tacksamhetsövning är att sprida glädje och att vi alla ska lägga märke till hur vackra och älskade vi redan är. Varje omgång har varit unik beroende på deltagare. Så härligt att följa allas insikter! Jag har utvecklat den längs resans gång. Det blir kanske en twist på twisten denna gången. 😉

Varje varelse på denna jord är betydelsefull och älskvärd. Vi är alla värda att älskas oavsett vad vi har gått genom. Alla misstag och fel vi gjort spelar ingen roll. De har tagit oss hit där vi är idag.

Hur går det till?

Varje dag skriver vi ner tre saker som vi var tacksamma för OM OSS SJÄLVA på tre olika sätt.

Jag har skapat ett ”worksheet” där man kan skriva ner vad man var tacksam för dag för dag. Eller så köper man en vacker anteckningsbok och fortsätter med tacksamheterna efteråt också.

Vi vänder  blicken inåt. Ser på vad som finns där. Det som vill komma fram.

Varför?

Min egen erfarenhet av att vara kvinna och klienter jag har haft har fått mig att inse att vi behöver bli bättre på att ge oss själva kärlek och omsorg.
Hur skulle det vara om det var lika självklart att älska dig själv som du älskar ditt barn, din partner eller din hund?
Hur skulle det förändra ditt liv?

Var händer detta?

Jag har skapat en sluten Facebook-grupp där jag varje dag kommer att sätta intentionen för dagen med text, film eller ljud. Det är även en plats där vi delar med oss av oss själva och peppar varandra. Det som delas i gruppen stannar i gruppen. Det skulle vara tryggt för alla. Superviktigt!

Det är inte tidskrävande. Däremot tycker jag att det är viktigt att varje dag ägna några minuter med medvetna tankar på sig själv.

Vill du ha min worksheet som jag skapade? Lägg en kommentar i bloggen så skickar jag den till dig. Kanske det leder till att du kommer att delta i min tacksamhetsövning. Vi kör igång den 9 december till en kostnad av 123 kronor. Jag tycker att det är viktigt att man tillför en liten portion energi för att det ska kännas värdefullt.

Stor Kram från mig till dig <3

Signa gärna upp dig till mina kärleksfulla nyhetsbrev. Det kan du göra här.

Vill du anlita mig som intuitiv kreativitetscoach? Jag kan hjälpa dig att hitta tillbaka till ditt unika uttryck och kliva in i din kraft. Kommentera i bloggen eller mejla på levandefruost@gmail.com. Det första samtalet kostar bara 199 kronor. Kom ihåg det. Läs mer om detta här.

12 thoughts on “Årets sista “23 dagar av tacksamhet med en twist! Vill du ha en gåva av mig?

  1. Tacksamhet är bland de viktigaste som finns, det och kärleken till sig själv. Jag har haft en dålig vecka, men det stoppar mig inte från att göra min söndagslista för att se vad som varit bra och hur jag kan förbättra veckan som kommer ❤
    Tack för härliga inlägg, måste blu bättre på att läsa dem bara 😉

  2. “att varje dag ägna några minuter med medvetna tankar på sig själv.”

    Ja du – tänk… hur skulle världen se ut om alla (!) gjorde detta? Om alla gav sig själv lite kärlek, omtanke, värme, till dagligdags.

    <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *