Dagens budskap 191125

Uppskattning

En kärleksfull tanke skapar en kärleksfull respons.

Din kärlek gör avtryck i världen.

Det kanske känns stort och onåbart men det är precis det som sker.

Fortsätt att vara den du är. Fortsätt att sprida din energi.

Den människa som får din uppskattning känner lust att göra samma för någon annan.

Ringar på vattnet. Avtryck.

Gå din egen väg. Gör det som känns rätt.

De som följer är de du behöver.

Berätta för de du uppskattar vilken betydelse de har för dig.

Då kommer du att få den kärleken tillbaka.

Visst är det en skön känsla att få uppskattning av att bara vara sig själv?

Kram Christine

Om det hände något i dig av mitt inlägg så kommentera gärna med dina tankar. De gör mig såå glad!

Behöver du höja kärleken till dig själv? I december drar jag igång årets sista  “23 dagar av tacksamhet med en twist”. Det handlar om att vända blicken inåt och fokusera på sig själv på 3 olika sätt. Magiskt! Ny omgång den 9 december. Kommentera i bloggen med “YES” så berättar jag mer!

Vill du hänga med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”? Vi är nu över 800 medlemmar!!

23 dagar av tacksamhet med en TWIST

4 thoughts on “Dagens budskap 191125

  1. Hej tack. Ja är sån sort vågar vara mig själv. Om inte så drar jag mig undan bara . Det är främst skäptiker som är närvaro vart så sen liten. Fast gömmer mig inte i garderoben längre som för. Men är sällan ute i såndan sits nu mera.
    Jag passar även på talar för flera. Som inte vågar det jag gör. Många har fasad. Jag är ingen sån. Rå ärlig är jag i stället det är inte alla som klarar det. Men dom har uppskattar min ärlighet rak i ryggen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *