Dagens budskap. 191206

Livet handlar inte om att sätta upp mål. Vi har fått saker och ting helt om bakfoten. Vi behöver känna oss motiverade och inspirerade. Absolut.

Det handlar om att känna oss nöjda med vår tillvaro. Känna glädje inför vad nästa dag har att ge. Känna tacksamhet för det vi är idag. Inte det vi kanske är imorgon. Att visa sig själv den kärlek och uppskattning idag utan att koppla den till en prestation.

Vilket budskap försöker ditt hjärta förmedla till dig? Lyssnar du?

Om du hela tiden söker efter en logisk förklaring till allt, då kommer du att stänga ner din passion. Budskapet som ditt hjärta har till dig. Livet tappar sin gnista. Du känner ingen mening med livet.

All din visdom finns i ditt hjärta. Sakta ner för att höra vad den vill säga dig.

Sakta ner. Du hinner. Allt har sin tid och plats. Sakta ner. Andas. Andas.

Låt känslorna leda dig framåt.

KRAM Christine

Känner du att det är dags att prioritera dina känslor? Tänka lite mer på dig själv för en gång skull? Häng med på “23 dagar av tacksamhet med en twist” Det är INTE tidskrävande. Lovar! Jag delar en video varje morgon om dagens tema att reflektera över. Varje kväll kommer en tacksamhetstråd där du ska vara tacksam för dig själv på tre olika sätt. Magiskt!

Den 9 december drar vi igång och jag längtar! Det kan vara så att jag kommer att tjuvstarta  Det är så häftigt vilken förändring man kan skapa på 23 dagar! 
23 dagar med dagliga kärleksfulla övningar, pepp och spontana tankar för 123 kronor(5kr/dag). Det kan knappast bli bättre än såhär!! Tjoho!!Betalning till konto 8214-9 933 096 074-2 (Swedbank), eller swish 0704-968914. Vad som passar dig….När detta är gjort kan du ansöka om att gå med i vår härliga grupp där jag skulle bli så glad om du vill presentera dig. 
Gruppen hittar du här. Man kan presentera sig på vilket sätt man vill…. Text, bild eller video. Jag är öppen för din kreativitet. 


Sagt om 23 dagar av tacksamhet från tidigare deltagare.

“Vad snabbt dessa 23 dagar gick. Jag är så tacksam för att jag hittade hit och för allt detta gett mig. Att inse att du alltid har ett val att tänka positivt istället för att låta det negativa ta plats. Jag är så mkt mer tacksam över mig själv nu än tidigare. Jag är bra som jag är här och nu och jag behöver inte bevisa det för någon för att känna tacksamheten inom mig själv räcker gott o väl! Tack igen Christine”  – Anu 

“Jaa,, wow vicken härlig resa!!!
Vicken härlig energi och det är så svårt att klä i ord,,, när jag delat och läst andras delningar och den växtkraft som skett inuti,,,
Jag har fått så mycke kärlek i hjärtat♥️
Att hitta ett sätt där man kan fylla sej själv med kärlek som man kan dela med sej.
När man rusar runt å försöker vara tillags och hjälpa andra få sina behov tillfredsställda blir man ju bara trött och ledsen ,,, tagen för givet och många gånger utnyttjad.
Jag kan ta plats,,, Jag kan säja ifrån,,,, Jag kan även va ett stöd,,,, och jag är så glad ♥️
JätteTack Christine Lehtinen och JätteTack alla för allt utbyte♥️
Kramar till er alla”♥️- Cathrine

“Idag är jag så tacksam för att jag valde att gå med i den här gruppen! Tack Christine Lehtinen och alla andra i den här gruppen Jag har fått så mycket stöttning och omtanke
Har verkligen lärt mig mycket om mig själv och utmanat mig själv att ta plats, något som jag sällan gör men något som jag vågat göra både här och det har spillt över en del IRL i mitt vanliga liv. Jag har skrivit i denna grupp nästan varje dag ( skulle nog inte hänt för 23 dar sen) Jag har även läst och fått ta del av flera andras tacksamheter och blivit så glad och fått sån energi
Denna övning har fått mig att inse att trots jobbiga dagar finns det mycket i mitt liv att vara tacksam för. Jag känner mig värdefull och stolt över mig själv. Klappar mig själv på axeln och kommer att fortsätta med den här övningen i minst 23 dagar till
All kärlek till er”- Therese 

Är du redo? Jag är redo! Nu kör vi!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *