Är du redo för ditt bästa år?

Livet har stort innehåll. Det finns mycket att lära. Ljus och mörker varvas.

Ibland känns livet lätt och ibland är det tungt. Det är helt ok. Paus.

Tillåt alla känslor att ta plats. Ingen är bättre än den andra.

Alla bär på en berättelse. Lyssna. Tillåt dig att stanna upp.

Det finns bara en av dig. Du är unik. Ingen annan kan ersätta dig. Du är värdefull.

Låt 2020 vara det året när du kliver in i din kraft och återtar din rätt att ta plats.

Visa hela ditt spektrum. Ta reda på vem du egentligen är.

Låt inte andra bestämma hur du ska leva ditt liv. Du behöver ta över rodret och sätta riktning över ditt liv.

Vill du ha min hjälp? Låt mig vara den som ställer de frågor som du behöver för att hitta dina svar som tar dig framåt. Låt mig vara den som du tryggt kan dela alla dina känslor utan att du ska känna skuld eller skam. Det man behöver göra är att lyfta fram alla känslor för att komma fram till de svar som lyfter dig. Så länge du håller tillbaka för att du är rädd så kommer du aldrig att nå dit du vill komma. Ibland går man från klarhet till klarhet och ibland kryper man i leran. Oavsett vad så tar man sig framåt. Något som också underlättar otroligt mycket är modet att vara ärlig. Ärlig mot sig själv. Det är inte fel på dig för att du känner som du gör. Det finns en anledning som du kanske ännu inte är medveten om.

Känns detta rätt i dig? Kommentera med CoachingmedChristine i bloggen eller skriv det i ämnesraden i ett mejl till levandefrukost@gmail.com. Vill du dela mer tankar så välkomnar jag det såklart! Du kan välja online-coachning eller mejlcoachning. Det som passar dig. Känns något oklart? Fråga mig.

Världen behöver fler människor som älskar sig själv. Börja idag.

Du kommer inte att ångra dig. Du kommer att ångra att du inte värderade dig själv tidigare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *