Mitt ledord för 2020 blev inte det jag hade tänkt mig.

Som jag alltid gör varje år så satt jag ner i meditation för att låta mitt ledord för 2020 komma till mig. Jag gör alltid en ceremoni över det. Tänder ljus, rökelse och lägger fram de kristaller som jag känner är rätt för detta tillfället. Njuter. Andas. Djupandas. Känner kroppen fyllas av kraft.

Ordet som kommer är ACCEPTANS. Men gud vad tråkigt! Förra året var det FLOW och det kändes upplyftande och härligt men acceptans? Jag låter den tanken komma och gå.

Vad innebär ordet acceptans för mig?

Det innebär att jag står stadigt på jorden. Jag växer mig starkare att acceptera den jag är. Älska den människa som jag är. Visa denna kraft för världen. Vara ljuset för andra när det känns mörkt. Skapa en våg av acceptans till andra människor. Att stå stadigt i sin kropp. Jag lämnar över mig till min själ att leda mig rätt och leder mig med full kraft framåt tillsammans med mitt ego.

KRAM Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *