När ingenting fungerar, gör ingenting.

Jag vaknade supertidigt idag. Låg och väntade på att Jockes klocka skulle ringa. Ville inte titta efter vad klockan var. Drömde. Kallsvettades. När han körde iväg till jobbet somnade jag om. Vaknade av att telefonen ringde. Det var han. – Vill du följa med till Malmö?

Självklart! Jag klev upp. Tvättade mig. Försökte få ögonen att bli lite pigga. Kändes som att jag varit på världens brakfest. Så har jag känt de senaste dagarna. Trötthet. Matt. Vet inte varför och det stör mig. När jag vet varför så kan jag förändra. Men nu då?

Vi klev in på IKEA i Malmö och plockade på oss en vara som vi ville ha och den fanns inte i Helsingborg. Sen frågade han mig om jag ville inom secondhand-butikerna som vi brukar besöka. YES! Det finns alltid något att upptäcka, människor att möta eller som jag vanligtvis brukar samla på mig….. En eller två böcker. Jag älskar böcker! De bär på ord, meningar som jag tar till mig. Nya insikter. Jag får inspiration från många håll och samlar ihop något nytt som jag sen skriver ner till dig och hoppas att du ska få nya tankar, utmanas eller känna igen dig i mina tankar.

“Vad jag än försökte så fungerade ingenting. Sen fattade jag. Ingenting fungerar.”

Jag läste de meningarna om och om igen. Först förstod jag inte, sen blev det klarare och klarare…. Att befinna sig i ren medvetenhet är så mycket kraftfullare än att tänka positivt och affirmera. Detta är ännu nytt för mig att utforska och jag kommer att skriva mer om detta. Så intressant!

Imorgon ska jag dela med mig av ingentingtekniken till dig. Jag funderar på att lägga till den till min kurs i “KREATIV VISUALISERING”. Det finns så mycket att upptäcka inom oss. Tänk om du kan få tillgång till:

Mer framgång och kunna njuta mer av den.

Läka dig själv.

Hitta det du älskar med dig själv.

Fatta de beslut som är rätt för dig. Inte för alla andra. För dig.

Älska dig själv och se kärlek i alla du möter.

Njuta av livet.

Vad skulle det betyda för dig? Vill du veta mer?

Kommenterar eller skicka ett mejl till mig! Världen behöver dig.

Så som du är. Du behöver “bara” hitta alla nycklar som öppnar alla svaren till dina frågor.

KRAM C

8 thoughts on “När ingenting fungerar, gör ingenting.

  1. “När ingenting fungerar, gör ingenting.”

    Underbar klokhet i detta må jag säga!
    I denna görandets tidevarv tror jag väldigt många går vilse och tappar greppet om vikten av varandet, och den bygger ju just på det. Att göra ingenting!

  2. Sedan länge har jag märkt att det finns gånger då jag inte kan pressa mig till görande. Till exempel när jag är trött. Det jag ska göra, tex skriva en artikel, tar bara längre tid, formuleringarna blir dåliga etc. Så jag har lärt mig att ge upp, sova och så ta tag i det. Då har jag liksom gått från ingenting till någonting.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *