Handlar mitt bloggande bara om att sätta en intressant rubrik?

Denna frågan dök upp i mitt huvud och den fick mig att reflektera en hel del. Vi har alla dagar när vi tvivlar på oss själva. Dagar när vi tappar tro på vårt “varför”. Jag började blogga den 9 juni 2015. Varför kommer jag inte ihåg men på något sätt ville jag göra min röst hörd. Jag har en tanke om att göra en bok av mina inlägg. Faktiskt så skulle jag själv vilja läsa den och jag tror att en och annan kan känna igen sig i mig och kanske bli inspirerade.

Något som jag tänker mycket på som säkert andra bloggare också gör är…… Var mitt inlägg dåligt för att det inte fick så många läsare? Jag brottas lite med det här faktiskt. Jag kan lätt slänga ihop ett blogginlägg som jag själv inte tycker är särskilt bra eller lägger så mycket tid på och det får många läsare. Sen å andra sidan kan jag sitta länge och kämpa med orden, meningarna, känslorna i ett inlägg som betyder mycket för mig och det får knappt några läsare. Cést la vie!

Så för att svara på min egen fråga så handlar mitt bloggande inte om att skriva en rubrik som många klickar på. För mig handlar det om att dela med mig av ett budskap. Något som just du behöver läsa idag. Att göra skillnad för en människa räcker gott och väl för mig. Det är så vi skapar ringar på vattnet.

Mitt första inlägg har 107 besökare och mitt mest besökta inlägg har 81 683 besökare. Snacka om balans… Nyfiken på att läsa inläggen?

Hej världen!

11 frågor att ställa till din partner eller vän.

Stor kram från mig till dig <3

Blev du berörd? Dela gärna eller skriv en kommentar. Det betyder mycket för mig. På riktigt.

Vad vill du läsa mer om på min blogg? Jag är allt lite spänd på att låta dig ställa en fråga som jag besvarar…. Kanske LIVE på min gilla-sida… Jag gillar att reflektera. Någon måste börja… Är det du?

4 thoughts on “Handlar mitt bloggande bara om att sätta en intressant rubrik?

  1. Nej, det handlar inte bara om att sätta en bra rubrik. Bruset online är bedövande. Även om du skriver ett intressant och tankvärt inlägg finns risken för att de som faktiskt läser det INTE läser det. Det är så mycket annat som pågår samtidigt. Tänk inte mer på den saken och blogga på. Sätt rubriker som reflekterar innehållet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *