Dagens budskap 200125.

Idag sov jag tills jag vaknade av mig själv. Låg och lyssnade en stund på min vovves gulliga snarkande. Hörde fåglarna kvittra och det fick mig att tänka på frihet. Ett ord kan betyda så olika saker beroende vad det väcker för känslor inombords.

Efteråt satte jag mig i meditation och frågade vad jag behövde få till mig idag. Då kom fågelkvitter igen. Frihet. Jag behöver reflektera över vad det ordet betyder för mig och när jag känner mig fri.

DAGENS BUDSKAP

Ta hjälp av din kraft att sätta en rak och tydlig väg att gå. Du kommer att få all den support som du behöver. En härlig känsla av flow och lätthet infinner sig. Du har förmågan att föra samman olika delar som harmoniserar i en härlig dynamik. Så magiskt!

Resultatet blir en levande symbios som skapar rörelse framåt samtidigt som det hämtar kraft från det som varit. Det är viktigt att komma ihåg det för att skapa rörelse och förändring. Aktiveringen av denna dynamik handlar om att föra samman det som är oväntat. Det kan handla om allt från färger, ord, musik eller mat. Med dynamiken skapar du harmoni vart du än går. Du vet vad som hör samman. Du vet.

Prova det här:

Ställ dig upp. Känn fötterna på marken. Skaka dina händer, rör på kroppen och ta några djupa andetag. Få igång hjärtat, låt blodet flöda i din kropp och höj din energi. Hur känns det? Känner du dig levAnde? När du gjort detta så kan du ta en ny titt på den fråga du vill ha svar på. Hur känns dynamiken i din kropp nu?

KRAM Christine

Jag vill vara tydlig med att jag är inte synsk eller medium. Jag använder min intuition. Enbart. Jag vill också passa på att berätta att min FB-kurs “Kreativ visualisering” börjar om en vecka och den pågår i två månader med övningar, meditationer för att höja vår visualiseringsförmåga och intuition. Häng gärna med! Den kostar 499 kronor och du kommer att ha tillgång till alltihop när kursen är över. Varmt välkommen att swisha till 0704-968914 och ansök sen om att gå med i gruppen här.Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *