Du kan förändra ditt sätt att tänka.

Att säga åt någon som mår dåligt att gaska upp sig är som att be någon som blöder att sluta blöda.

Alla människor har negativa tankar om sig själv. Det är inget konstigt alls. Det är mycket enklare att fylla huvudet med negativitet än det är att tänka positivt om sig själv. Håller du med? Tråkigt men sant. Men när huvudet överfylls och det inte längre finns plats för positiva tankar, då är det hög tid att skapa en förändring.

Eftersom det inte är något vi pratar om särskilt ofta så vet man egentligen inte om tankarna som maler är normala att ha. Man vet inte hur alla andra tänker och kanske vågar man inte heller fråga för man vill inte visa sig svag eller konstig.

Men om vi tränar upp förmågan att fylla på med positiva tankar om oss själva så minskar de negativa och de får mindre makt över oss. Det innebär inte att förneka det negativa och trycka undan det för då blir det bara värre när det väl pyser ut.

Nej, det handlar om att hitta välfungerande strategier för att hantera motgångar och negativa tankar. De bär på något vi behöver för att komma dit vi ska. Vägen kan bli krokig och man kan hamna på många omvägar innan man till slut hittar rätt. Ibland är man nere i leran och kryper och det känns som att man är fast.

Känslan när allt klickar och man kommer i kontakt med sin inre visdom och lyssnar på den, då infinner sig en känsla av frihet. Frihet handlar om att leva i samklang med sig själv.

Frihet handlar om att leva i samklang med sig själv.

Jag har skapat tre olika kurser men avsikten att vända blicken inåt och lära känna sig själv. När man är i kontakt med sig själv och accepterar den man är så är det mycket lättare att skapa inre balans. Kurserna har alla olika infallsvinklar för det är det bästa sättet att lära sig något tycker jag. Då får man olika synvinklar och man kan då sammanföra informationen och göra den kristallklar för sig själv. Det handlar inte om att vara duktig och göra som man blir tillsagd. Nej, det handlar om att ta till sig de strategier som passar en själv.

Det har blivit dags för “Kreativ visualisering” som börjar på fredag den 31 januari. Den handlar om att sammankoppla oss med vår inre visdom.
Fokusera på vad vi behöver göra för att fördjupa och expandera det vi redan har.

Vill du följa med på en resa till ditt inre tillsammans med mig?

Kommentera i bloggen så skickar jag mer info till dig eller läs mer här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *