Skjuter du också upp viktiga saker?

När jag var liten och tyckte att något var gott eller hade sett en film som jag tyckte var superbra så försökte jag övertyga min familj och mina vänner om samma sak. När de inte var intresserade så blev jag allt lite ledsen. Här hade jag hittat ett riktigt guldkorn och så var det ingen som såg det som jag.

Numera tycker jag att det är jobbigt att verka tjatig och påstridig. Det som är menat att dras till mig kommer att göra det. Jag har ju lärt mig det… Men, samtidigt vet jag att man ibland behöver en kärleksfull knuff för att ta tag i saker och ting.

Jag vet hur jag själv funkar…. Hmm, jag tar det sen…. Jag ska bara fixa det här först….. Därför sträcker jag ut min hand till dig och jag känner att det finns en mening med att just du läser detta här och nu. Jag tror verkligen på det.

I april förra året så lanserade jag min nyaste kurs som jag kallar “Kreativ Visualisering”. Den handlar om att lära sig att leva mer med sin intuition och skapa det liv som man längtar efter. Man får ta del av övningar för att öppna upp för sin kreativitet, meditationer, tekniker för att uppleva ren medvetenhet. Allt kommer att äga rum i 61 dagar och efteråt får man behålla allt material. Jag har en grov skiss i huvudet på hur detta kommer att se ut men jag är alltid öppen för min egen intuition att omplanera upplägget.

Om du känner mig lite grann så vet du att jag skapar allt eftersom och låter känslan föra mig framåt. Det jag tänkte igår kanske blir något annat idag. Så om du längtar efter ett annorlunda sätt att lära dig något nytt så är detta för dig. Lekfullhet varvas med djup medvetenhet. Vi behöver väcka liv i de vrår inom oss som länge varit stängda.

Känn efter men inte för mycket om detta är rätt för dig. Tveka i så fall inte och låt hjärnan tänka ut nåt svar till att du inte ska gå vidare med detta. Följ din inre röst. Den vill dig väl. Den älskar dig.

Ha en fortsatt härlig kväll

KRAM Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *