Vill du bli coachad gratis av mig på onsdag?

Jag började min dag med att prata med två av mina närmsta vänner som jag inte känt så länge även om det känns som om vi har gjort det. Vi träffades första gången på riktigt i Stockholm på ett “spindelevent”.

Att leva sitt liv med sin spindel eller “Lifespider” innebär att man tillsammans med en spindelcoach tar fram 6 drivkrafter (ego) som kopplas samman med 6 intentioner (själ) och även sammanför de två till ett unikt livsprojekt. När drivkraften intentionen jobbar tillsammans så skapar man en bättre värld. Man gör de avtryck som man är menad att göra. En drivkraft som inte har kontakt med sin själ blir vilse.

Det är det absolut häftigaste jag har gjort för mig själv. Året var 2015 och jag var trött på att inte hitta min dröm. Det visade sig att det var inte konstigt att jag aldrig var nöjd och tyckte att jag bara påbörjade en massa saker utan att slutföra dem. Jag fick höra från alla andra att det var fel, att så kan man inte göra.

I denna härliga gemenskap fick jag plötsligt vara mig själv och jag blev accepterad för den jag var utan att förändra något. Mina upplevda svagheter vändes plötsligt till styrkor. Jag hade bara sett på dem på fel sätt. Jag kände en enorm lättnad. Axlarna sjönk och jag kunde nu kliva in i min kraft. Det spelade inte längre någon roll vad andra tyckte om mig. Drivkrafterna var jobbiga att ta fram samtidigt som det var en enorm lättnad att lyfta upp dem i ljuset.

Det är inte egoistiskt att prioritera dig själv. Om jag bara hade förstått det tidigare men samtidigt så har alla mina steg och framsteg tagit mig hit där jag är idag. Det finns en mening med allt vi möter. En motgång kan vara ett framsteg beroende på hur man väljer att se på det.

Det är länge sen jag coachade och jag är nyfiken på att väcka liv i det igen. Speciellt efter dagens samtal med mina vänner. Jag börjar känna en saknad av att coacha. Därför lottar jag ut en gratis session på onsdag vilket är samma dag som “23 dagar av tacksamhet” drar igång. Häng gärna på! Den pågår i 23 dagar och handlar om att ändra sina tankar till mer kärleksfulla till sig själv. Swisha din donation 123 kronor till 0704- 96 89 14 och ansök om att gå med i gruppen här. https://www.facebook.com/groups/23dagaravtacksamhetmedentwist/

Känner du “Oh yes, detta är precis vad jag behöver!” då tycker jag att du ska dela ett valfritt blogginlägg från mig på facebook. Kommentera i bloggen med rubriken för den bloggpost och om det känns ok, skriv några ord om vad du vill bli coachad med. Tagga mig om du kan och vill.

KRAM Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *