Jag trodde att jag var som alla andra men jag hade fel… Eller?

Jag var precis ute på promenad med min vovve LilleB som vi redan har haft ett helt år. Det är så magiskt att vandra i tystnad, lyssna på vinden, titta på träden, lägga märke till de små sakerna i naturen. Jag såg två duvor och såklart sökte jag på Solöga när jag kom hem.

Duvans budskap: Ta hand om ditt hus/ditt hem eller din familj. Min gåva till dig är att skapa dig en trygg omgivning.

Den budskapet känns otroligt passande ikväll. Jo, om jag kanske skulle återkomma till vad jag skulle skriva om…. Jag kom på denna rubriken på min promenad och när jag kom innanför dörren och pratade lite med mannen min så tappade jag tråden lite grann. Lite så som jag är. 🙂 Jag har lagt märke på sistone att jag har fått många kommentarer om att saker som jag gör/är inte alla andra gör/är. Kommentera gärna med saker du känner igen dig eller andra spontana tankar. Jag älskar när du kommenterar på min blogg!

 1. Alla människor är lika värda. Det spelar ingen roll vilken utbildning, lön eller jobb man har. Alla är värdefulla.
 2. Jag tar några tjolahoppsansteg på jobbet ibland. Jag blir glad. De som ser mig, blir glada.
 3. Jag dömer ingen. Det finns alltid en orsak till att människor gör som de gör. Ingen föds ond.
 4. Jag drömmer om att flytta ut på landet nära vatten och leva med kossor, grisar och en massa andra djur. De ska leva ett fritt liv.
 5. Jag tror inte på utegångsförbud. Det gör bara så att barnen lär sig att ljuga bättre. Öppen och ärlig kommunikation.
 6. Det är en självklarhet att säga tack när jag får hjälp.
 7. Jag kan lägga mig på soffan och vila även när tvättkorgen är full om jag känner att jag behöver det.
 8. Jag tror på att man kan vara andlig och medial samtidigt som man kan svära och få utbrott ibland.
 9. Alla känslor är värdefulla och ska inte tryckas undan. Är du förbannad så hitta ett konstruktivt sätt att få utlopp för det.
 10. Jag gråter till tecknade filmer. Blir så berörd och känslorna sitter utanpå. Jag har lärt mig att omfamna dem och inte förlöjliga dem som andra har försökt göra.
 11. Sist men inte minst….. Jag älskar att handla i en ny butik. Jag hittar nya varor, nya idéer och nya tankar. Älskar!

Det jag reflekterar över är vem som kan känna igen sig i mina tankar. Som sagt…. Kommentera jättegärna. Det ger mig en tanke om vem du är och att du tycker om min blogg.

Vill du hänga med på “23 dagar av tacksamhet med en TWIST”? Se videon om hur det kommer att gå till här.

Känner du dig manad att delta i “23 dagar av tacksamhet med en twist” där det handlar om att vända blicken inåt och känna tacksamhet för sig SJÄLV på tre olika sätt. Nästa omgång börjar redan imorgon 8 april. Ett fantastiskt sätt att bryta negativa tankar och göra plats för nya. Donation 123 kronor till 0704-96 89 14 och ansök om att gå med i gruppen här och jag godkänner direkt! Varmt välkommen till att känna mer kärlek till dig själv!

Stor KRAM från mig till dig <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *