3 vanor för att göra dig av med avundsjuka.

Aldrig tidigare har jag haft så mycket bekymmer med tekniken… Jösses! Nog för att jag har haft problem tidigare när jag har skapat och känt en frustration över det men nu… Herrejösses! Jag möts av hinder. Jag behöver hitta andra vägar för att lösa mina problem. Trycker på fel tangenter när jag skriver. Andas. Det finns en mening med att det budskapet jag ville förmedla blev fördröjt. Inte för att jag vet varför men det behöver jag inte veta. När man har problem med tekniken så har man stark kontakt med sin intuition.

Allt har sin mening och jag känner tillit till att allt blir som det ska.

Jag satt en liten stund och skrollade igenom gamla påbörjade blogginlägg som aldrig blivit publicerade och jag möttes av tanken “Har jag skrivit det där”? Det är så intressant för jag kan skriva ner en lång text och den är så klockren men en vecka senare så kan jag inte för min värld säga var den inspirationen kom ifrån…. Magiskt! It´s my intuition <3

1.Ge dig själv tillåtelse att vilja ha det du drömmer om

 2.Önska det bästa för alla dem som du är avundsjuk på.

3 Sätt igång och ta action för att nå dina drömmar.

Längre än så kom inte det inlägget…. Tre meningar. Det är helt okej. Jag tänker att det är någon läsare som behöver just de orden i denna stunden.

Nu ska jag göra något som jag inte gjort på länge….. Måla. Yey!!

KRAM Christine

2 thoughts on “3 vanor för att göra dig av med avundsjuka.

  1. Haha, precis så är jag med. Hur tänkte jag där. Hör många säga att man ska förbereda inlägg och fortsätta på dem innan de läggs upp. Det funkar inte på mig, för jag vet inte vad jag tänkte där och då ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *