Min vecka i bilder. Nu ska jag äntligen göra rejuvelac!

Måndagkväll. Klockan är 21:02. Har släppt ut Tindra men hon vill komma in igen. Denna katten är rädd för sin egen skugga och vill helst vara ute när dörren är öppen så att hon kan komma in när hon vill.

Tisdag 11:56. Jag är ute på lunchpromenad med min vovve LilleB. Är lite irriterad över att barnen inte varit ute med honom ännu. Jag bad ändå Isac att gå ut med honom vid 11- halv tolv….. Men det finns en mening med allt. Jag kommer ut och får njuta av fågelsång och hittade en vit fjäder. Magiskt!

Tisdag 19:19. Jag börjar att försöka sätta ihop en video som jag ska dela dagen efter i min FB-kurs som jag samskapar medan den händer. Den handlade om att intuition kan komma till oss på konstiga och ologiska sätt. Det tog tre tagningar denna gången. Jag njuter för fulla muggar av energin!

Onsdag 15:28. Det är dags att köpa blommor inför sommarens planteringar. Jag älskar att gå fram och tillbaka i gångarna och betrakta blommorna. Detta är något som jag alltid gör tillsammans med min mamma. Vi kör tillsammans och njuter av varandras sällskap men inte i år… 🙁 Corona…. Istället körde jag hit tillsammans med min dotter och det blev en fin stund med henne. Roliga och insiktsfulla samtal. <3

Torsdag 20:49. Jag börjar måla på en canvastavla som jag hittat på loppis för nån vecka sen. Mitt hjärta av selenit har legat på den i flera dydn för att rena den på energi. Nu var det dags att skapa. Den är påbörjad men långt ifrån klar. 21:25 kände jag mig klar för stunden och hon får vila.

Fredag 21:50. Samuel ringer upp oss på Facetime. Han har lite tråkigt i Aten där han jobbar och ringer oss för att snacka lite. Helt plötsligt vill även Isac hänga med i samtalet. Så mysigt och vi pratar om allt möjligt!

Lördag 11:11. Jag och Jocke är på Erikshjälpen i Helsingborg. Vi går runt och jag ser att Jocke står stilla. Han söker min uppmärksamhet. Jag går mot honom och där står han vid detta fina soffbord. Så vackert och det skulle passa perfekt hos oss. 250 kronor? Vi tar det! Det som ligger på mattan? Det är min aventurin som ger mig tur och framgång i alla delar av livet. Den sägs också öka våra ledarskapsförmågor och vår kreativitet. Najs!

Lördag 13:21.Vi svängde inom Väla för jag behövde verkligen fräscha upp mitt underklädesförråd. Det är så viktigt att känna sig vacker i det som faktiskt ligger närmst kroppen varje dag. Sen svängde vi inom Life för jag skulle köpa helt vete. Har länge haft en känsla av att jag vill göra rejuvelac. Det är så gott! Jag köpte en flaska kombucha men rejuvelac är så mycket godare! Så härligt när expediten frågar om jag är medlem, jag svarar -det tror jag och hon svarar -det tror jag också. Hon kommer ihåg mig och jag tycker att hon är så härlig och kunnig.

Lördag 17:33. Jag fyndade även en vacker saltstenslampa för 120 kronor. Jag ville placera den på en skänk i sovrummet som vi har fått av Jockes fina syster men den hamnade bakom vår säng och framför en tavla som jag målat. Varför? Jo, sladden räckte inte fram när den stod på skänken.

Söndag 16:37. Nu har jag lagt både korn och vete i blöt för att imorgon grodda. Sen dröjer det inte länge förrän jag har två olika varianter på rejuvelac. Jag har aldrig testat att göra det på korn. Det ska bli spännande att smaka om några dagar…..

KRAM Christine

Hur har din vecka varit?

2 thoughts on “Min vecka i bilder. Nu ska jag äntligen göra rejuvelac!

  1. Verkar so m du haft en underbar vecka. Jag brukade också åka med min mamma till en blomster trädgård, men det var längesedan nu eftersom hon gick bort i cancer 2010. Det var alltid så mysigt att gå där och som liten fick jag alltid köpa med en blomma jag ville ha. Vi fortsatte länge med detta, men i stället för en blomma så blev det flera när jag fick min egna trädgård. För ett par veckor sedan satt jag vid graven alldeles själv, åt subway och pratade om allt och ingenting. Så mysigt och även om hon alltid är med mig så kändes det liter mer speciellt just där.
    Mamma och dottertid är det allra bästa.

    1. Relationen till sin mamma är alltid något speciellt. Vad fint att du fick en fin stund tillsammans med henne vid graven. <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *