Säg detta istället för “jag har inte tid”

Vill du prioritera dig själv mer 2017 så finns det några saker du ska sluta säga till dig själv.

Det du säger till dig själv flera gånger varje dag har stor betydelse för ditt liv. Trust me!

 

Byt ut “jag har inte tid” mot “jag prioriterar andra saker just nu”. Tid har du men kanske du vill lägga den på något som är mer viktigt för dig… Att prioritera det som känns roligast för dig!

Hur känns det i dig?

Såhär tänker jag. Jag har all tid i världen att stryka den tvätten jag ser i tvättstugan. Den väntar på mig. Ber mig! Den växer sig större för varje dag!

Jag har all tid i världen att stryka men jag vill inte. Jag lägger min tid på annat. Kanske inte så svårt att säga. Men när resten av familjen inte har några kläder att ta på sig så känns det så mycket viktigare! Hihi 🙂 Då behöver jag stryka.

Att prioritera på jobbet är en helt annan femma! Det du tycker är viktigast kanske inte uppskattas av resten av företaget. “Jag kommer inte att bli klar med det i tid, tyvärr kom något annat i vägen”.

Att prioritera sin egen hälsa är inte heller självklart. “Jag går till tandläkaren nästa år så kan vi ta den weekendresan till London detta året”.

I vilket sammanhang känns det jobbigast att prioritera det viktigaste i ditt liv, dig själv?

 

Det är så viktigt att förändra vårt samtal med oss själva. När vi värdesätter oss själva är det lättare att älska oss själva. Inte förrän vi gör det kan vi leva ett liv helhjärtat. På riktigt. Verkligen.

Gillar du inte vad du säger till dig själv så är det dags att förändra det.

2017 här kommer du!

Med all din kraft du har!

 

Christine

-Coach och idékreatör

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *