Skapa en “slutagöra”-lista istället för en “attgöra”-lista.

Listor är bra för en massa olika orsaker! De får mig att komma ihåg vad jag behöver göra på jobbet. Jag kommer ihåg vad jag ska handla i affären (även om jag oftast kommer ut från affären med mer som stod på listan! ). Listor hjälper mig att hålla reda på saker och ting. Jag slipper hålla ordning på allt i huvudet. Jag skriver ner och kan släppa taget om det. Ja, visst glömmer jag ändå… Jag är inte perfekt tack gode gud!! 😉

Även om de är fantastiska på alla sätt och vis så kan de också stressa mig! Allt som behöver göras. Hinnas med. Just nu är det mycket på jobbet. Vi ska flytta in i en nybyggd skola om två veckor. Jag har länge känt att det är gott om tid. Det är det inte längre!! Klockan tickar….

Därför är det viktigare än någonsin att göra en “slutagöra”-lista. Nu undrar du säkert vad det är och det tycker jag är kul! Jag storgillar nyfikna varelser. Jo, det innebär att släppa taget om saker som inte ger mig något. Att släppa taget om saker som dränerar mig på energi. Att notera vad som inte är bra för mig och aktivt göra något åt det. Att skriva ner alla de sakerna och göra de tydliga. Vad du väljer att sätta upp på listan är upp till dig. Dela jättegärna med dig!

 

Vill du kliva in i kraften på allvar med min hjälp? Yey! Vad kul!

 

 

Christine

-Coach och idékreatör

 

 

2 thoughts on “Skapa en “slutagöra”-lista istället för en “attgöra”-lista.

 1. Åh, jag skrev ner lång lista igår på det du tipsade mig om och skrev bland annat ner några “sluta”. Vanligtvis brukar ju negationer leda till att vi isället gör det, men i detta fallet var det tydligt för mig vad jag behöver sluta med för att må bra själv 💜

  På din lista står “Tillåta” med? 😀 Antar att du inte menar att sluta tillåta dig att lyckas?

  Du gör så fina bilder med text och färger 💜🌸💜 Berätta gärna någongång hur du gör 😊

  Kram!
  /Elina.

  1. Så bra att det blev tydligt för dig! <3
   Nej nej!! Menar inta att sluta tillåta mig… Jag trodde länge att jag var rädd för att misslyckas tills jag kom på att jag var rädd för att lyckas. Viktigt för mig att påminna om att tillåta mig själv att lyckas…
   Tack så hjärtligt! Jag använder mig av Canva. Superkul att leka med!! 🙂
   Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *