5 sätt att höja din vibration. Manifestera det du vill på ett snabbare sätt.

Allt vi ser, berör, smakar, luktar och tänker på bär på en speciell vibration. De flesta lever sitt liv utan att tänka på alla de låga vibrationerna som omger dem. Vibrationer i ett lågt tillstånd kommer bara att attrahera lägre vibrationsupplevelser.

För att motverka detta måste vi ställa in vibrationerna om att vi redan lever detta bättre liv vi drömmer om. Lär dig hur du byter ditt perspektiv till en där du är lyckligare i nuet.

Här är 6 sätt att hjälpa dig att göra detta.

1-Gör saker som du älskar att göra.
Lär dig att älska det du gör. Lär dig att älska stressen, pulsen du känner. Ha tillit till att du varje dag tar dig ett steg närmare framgången. Älska tanken att du skapar det liv du älskar i det här ögonblicket. Lev lyckligare nu och släpp taget om all stress om att nå dina drömmar. Lägg det i händerna på universum.

2-Kasta bort gamla vanor med låg vibration.
Vad är det som håller dig tillbaka från att ta nästa steg?

Titta runt där du befinner dig när du läser detta. Kanske är det den maten du äter som gör dig mer trög och lat. Kanske något i rummet som du stör dig på som t ex en gardinstång som hänger fel, eller kanske är det bara du själv att inte tror att du kan uppnå överflöd.

Ta reda på vad som håller dig tillbaka och ta initiativ till att ta bort de dåliga vanorna ur ditt liv så att du kan skapa plats för en ny härlig livsstil.

Ametist kan man använda för att absorbera allt negativt tänkande och mönster och göra plats för framgång. Citrin är också mycket användbar när man attraherar överflöd.

3-Ta reda på vad som hindrar dig från att uppnå framgång.
Den här är otroligt viktigt. Det kan vara mycket specifika minnen i vårt undermedvetna som håller oss tillbaka.

Det är viktigt att låta gamla minnen komma upp till ytan för att sedan vittra sönder. Precis så. Känslan när du inser att de här tankarna inte längre är du utan bara förbi minnen från ditt tidigare själv. Magiskt.

Bli inte arg på dem. De har varit viktiga lektioner för dig.

Hitta ditt gamla själv. Vad skulle din gamla själv göra? Ta reda på det och gör motsatsen. Säg till dig själv: “Hej, kanske i det förflutna gjorde vi inte detta på rätt sätt och det är helt okej. Nu är det är dags för något nytt.” Släpp den gamla tanken och skapa något nytt för dig själv!

4-Föreställ dig ditt framtida jag.
Vad skulle du göra just nu om du var ekonomiskt fri? Vilka nya vanor har du skapat? Kanske i framtiden äter du veganskt på hälsosamma restauranger, reser, lever det livet som du förtjänar.

Ta reda på vad du skulle göra regelbundet och sen (till den knepiga delen) börjar du göra de vanorna som om du redan lever det liv du drömmer om.

5-Var tacksam för livet som du har skapat.
Jag vaknar och lägger mig tacksam för varje dag. Anledningen till att jag gör det här är att jag varje dag tar ett steg närmare att uppnå mer och mer överflöd i mitt liv. Du behöver ta många små steg. Varje steg räknas. Ingenting håller dig tillbaka förutom för dig själv. Lär dig att hedra dina drömmar med respekt och värdighet. Var tacksam för att du kan föreställa dig ett fantastiskt liv.

6-Skapa från en högre vibration.
Låt ditt högre jag vara i oändligt överflöd. Låt ditt gamla jag sura och veta att någonstans djupt inom dig att du redan lever det liv som du drömde om. Anpassa dig till ditt högre jag genom att ta de steg du behöver för att ta dig till ditt nya liv.

Gillar du det jag skriver? Dela gärna inlägget. Det gör mig så glad!

Vill du ha mer kreativa tankar? Gå med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”

Vill du boka in en coachsession med mig till ett grymt bra pris?

Vill du vara med i nästa omgång av “23 dagar av tacksamhet med en TWIST” som handlar om att vända blicken inåt och känna tacksamhet för sig SJÄLV på tre olika sätt? Datum är inte satt men jag känner att det börjar bli dags igen. Det är så kul att den får så stor effekt i ens liv. Den är inte tidskrävande för jag vet att vi alla har mycket att hinna med. Kommentera i bloggen med “23” så berättar jag mer.

Är du nyfiken på Kreativ visualisering som handlar om att manifestera sina drömmar. Att känna tillit till sig själv och utveckla sina inre styrkor. Kommentera i bloggen med “YES” så berättar jag mer. Idag är dag 27 av 30 och dagens ämne är “Kraften som bor i dig”.

Vill du ha mina kärleksfulla nyhetsbrev där jag delar allt mellan himmel och jord?

KRAM Christine

2 thoughts on “5 sätt att höja din vibration. Manifestera det du vill på ett snabbare sätt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *